Miksiköhän kaikki virheensä tajuaa vasta jälkikäteen, miksei voi ajatella asiaa etukäteen ja huomata ettei se voi toimia..... Siis otettiin tunnari tänään lyhyen metsälenkin jälkeen no Rapahan nosti ekan kapulan mikä tuli nokan eteen ja toi sen. Uudellä lähettämisellä tuli hienosti oma. Tämä äskeinen tapahtui kaksi kertaa peräkkäin ja sitten kolmanne nousi hienosti oma ja ekalla yrityksellä.

Jälkeenpäin tajusin ettei varmaan ole hirveän järkevää ottaa tunnari monen päivän treeni tauon jälkeen ekana liikkeenä... No se tuli nyt tehtyä ja saatiin onnistunut suoritus parilla yrityksellä. Perään otettiin vielä yhden kapulan piilotusta että joutui oikein kunnolla etsimään ja käyttään nenäänsä. Hienosti etsi vaikka ekalla kerralla kapula oli vähän kaukana niin meni jonkin verran aikaa ennenku löysi sen, mut jaksoi etsiä todella hyvin!!! Toisella kertaa sitten oma löytyi melkein heti!!! Nämä piilotukset tehtiin myös niin että avustaja vei kapulat, koska Rapalle on ollut nyt vaikeaa tuo mun kääntyminen ja se et liikkuri ottaa kapulan vasta kun olen "väärin" päin, sai sitten vahvistettua sitä siinä samalla hyvin.

Kotona tehtiin sitten vielä illalla tunnari ennen ruokaa ja nytkin kävi vielä ihan ylikieroksilla ja nosti ekalla väärän, mut uudella lähetyksellä tarkkaa työtä ja tuli oikea!!! En tiedä teinkö tunnaria ihan liikaa tänään mutta illalla viimeiseksi vielä yksi ja nyt ekalla kerralla täydellinen tunnari!!! Nyt otetaan taas jälleen tunnaria tästä eteenpäin joka päivä ja aluksi ainakin vasta treenien loppu puolella ettei tuota enrgiaa ole liikaa. Toivon ettei tuossa liikkeessä ole nyt isompaa ongelmaa, vaan mokat johtui täysin mun tyhmyydestä ja ajattelemattomuudesta. No huomenna se sitten nähdään miten sujuu ja pystyykö paremmin keskittyyn kun tehdään alle jotain muita harjoituksia!!!!