Iltapäivällä käytiin maalla poikien kanssa ja molemmat poijjaat treenasi tuota Lentsun kuukauden harjoitusta: Kasperin kanssa meni todella hyvin kun vaan itse liikuin tarpeeksi eli autoin koiraa. Rasmuksen kanssa oikea puoli meni todella hyvin, mutta vasemmalle olisi aina vaan halunnu mennä suoraan kapulalle hienosti kyllä hyppäsi sitten takaisin päin kapulan kanssa. Sain menemään esteen yli myös mennessä kun itse lähdin estettä kohti liikkuun, tuota täytyy nyt harjoitella. Ilman kapulaa kyllä hypäsi esteen käskystä vaikka olin missä, mutta se kapula on vaan niin suuri houlutus kun se näkyy suoraan edessä ja este ei ole ihan linjalla.

Molempien kanssa tehtiin myös ihan perushyppy noudot, jotka aivan super hyvät!!! Kasper harjoitteli seuraamisen yhdeydessä peruuttamista ja sitä et tulee sitten kunnolla perusasentoon takaisin kun peruuttamine loppuu. Kape siis peruuttaa silleen sivuttain siinä sivulla. Paransi paljon perusasentoja kun vaadin ne ihan suoraan ja viereen. Rasmus teki ohjatun suuntia alustojen kanssa, nyt ongelmaksi muodostui se ettei lähteny ekalla käskyllä. Autoin itse liikkumalla pikkasen ja saatiin sitten oikein mukavia käännöksiä merkiltä. Oli selvästi vähän ihmeissää että miks tätä tehdään nyt ulkona, mutta reippaasti silti kävi paineleen alustoja!! Nyt tuota vaan lisää ulkona ja täytyy ne kapulat kiikuttaa sisälle sisätreeniä varten!!

Loppuun vielä äidin Viljo berni pääsi vähän puuhasteleen mun kanssa, pääasiassa harjoiteltiin näyttely seisomista, mutta muutama maahanmeno ja seuraamis pätkäkin tehtiin!! Voi kun Viljo oli taas niin taitava!!!Silmänisku