Tänään sitten alkuillasta pääsin vihdoin treenaan poitsujen kanssa, en usko et koirat niin olivat kärsineet tästä muutaman päivän tauosta mutta mä kärsin!!! Kauhea into taas treenata, jee!!

Kasper aloitti ruudulla, joka aivan super hieno. Palkkasin stopista namilla ja en edes ehtiny sanoon vielä seis ku herra jo seisoi aivan keskellä ruutua ja odotti et mamma heittää namia!!! Perään loppuosa joka myös aivan mahtava!! Luoksetulo tehtiin ihan liikkeenä ja siinä maahanmeno oli vähän unohtunu, no sitä sit otettiin pari kertaa niin alkoi muistuun mieleen. Suoria luoksetuloja muutama perään et saatiin taas vauhti kuntoon.

Rasmuksen kanssa aloitettiin sivuilletuloilla niin että koskee ja aikas hyvin on idean sisäistäny. Lähtee hienosti kyllä korjaan itseään jos ei heti tule ihan tarpeeksi lähelle. Ruutu olikin sitten jälleen ihan hukassa, piti ensin tehdä tyhjä ja palkaksi namipallo mutta R tarjoaa vaan merkkiä.... Yritin vielä muutaman kerran ja sainkin yhden onnistuneen mutta sitten taas tarjosi uudestaan merkkiä..... Joku merkki kausi meillä menossa, vaikka ei sitä edes olla otettu herra ties koska viimeksi. Luoksetulossa Rapa sitten taas ennakoi maahanmenon, mutta muuten hieno luoksetulo. Muutama suora väliin ja sitten uudestaan se maahanmeno ja nyt ei enään ennakoinut vaan upea maahanmeno käskystä!!! -Käsi- temppua myös harjoiteltiin ja se toimii kyllä upeasti.

Kasper treenasi toisessa osiossa tasamaannoudon puulla, jossa ei mitään valittamista ja sitten muutaman juoksun ruutuun kupille. Kapella oikein iloiset ja vauhdikkaat treenit. Rapa teki toisessa osiossa myös puunoudon, joka hyvä ja sitten ruutuun kupille juoksuja. Nyt ruutu ihan kunnossa ja vauhtia oli vaikka kuinka. Ruudun loppua otettiin myös ja siihen sivulletuloon haluan lisää vauhtia. Tehtiin muutama toisto ihan maasta vaan seuraamaan mukaan tulemiseen niin että kannustin tuleen lujaa ja vähän häristin namilla. Toimi aikas kivasti, sillä vauhti selkeästi parani. Rapan kanssa pitää nyt vaan tehdä paljon ruutua kupilla ja ottaa niit stppeja todella harvoin, koska nyt pysähtyy todela hyvin. olen tainnut tämän saman asian ennenkin huomata, mutta miksei sitä voi muistaa...Huuto

Oli kyllä todella kiva treenata ja touhuilla poitsujen kanssa, huomenna taas suuntaamme kohti kupittaata ja Lentsun kurssia!