Iltapäivällä kun heräilin (siis olin yön töissä ) otettiin poikien kanssa pienet sisätokot. Kasper aloitti tempuillaan ja teki vähän kaukoja, nopeita asennon vaihtoja lyhyeltä matkalta. Kasperin maahanmenot on kyllä upeat, lasit meinaa tippua kaapista kun se heittää itsensä maahan koko painollaan!!!=) Naapurit varmaan ihmetteli mitä mä taas puuhaan kun kuulu sellainen tömähdys aina välillä, no ompa niilläkin jotain mietittävää!!Kieli ulkona Rasmus teki sivulletuloja "omatoimisesti" jotka edelleen/taas todella hienoja ja nopeutuneet on vaan, kohta tuo mun koiruus oikeasti kääntyy ilmassa kun tulee tuohon sivulle!!! JEE JEE Sitä päivää tässä odotellaan!! Kaukoja tehtiin niinku Kasperinkin kanssa ja eipä niissä mitään kummallista ollu, vahvistin kovasti aina seisomaan nousun yhteydessä taaksepäin menoa vaikka sen melkein joka kerta tekeekin ihan itsestään. Sivulta maahanmenoa ja takaisin sivulle istumaan nousemsita otettiin pari kertaa, kun en ole sitäkään aikoihin muistanut tehdä. Maahanmenot oikein hyviä, mut saisi nousta sivulle istumaan vähän nopeammin ja terävämmin. Autoin pari kertaa vähän namilla niin johan tehosi, melkein pomppasi ylös!!Nauru  Lopuksi tehtiin -nouse- temppua, siis kävelee takajaloillaan, on vaan pikku miehen tasapaino kovasti kehittyny. Tepastelee takakoivillaan jo aikamoisen matkan!

Alkuillasta lenkkeiltiin Kiipun maisemissa kun Sakke kävi kotonaan siivoamassa hallia niin me päätettiin poikien kanssa käyttää aika hyödyksi ja ulkoilla. Jännä huomata kun ollaa vieraassa paikassa lenkillä niin Rasmus pysyy paljon lähempänä mua (siis vapaana ollessaan) kun tutuissa metsis ja pelloil tekee ne omat juoksulenkkinsä. Nyt jopa tarjoili sivulletuloa kun käveltiin, siis tuohon on vaan positiivista et tarjoaa sivulletuloa lenkilläkin kun kävellään!!Hymy

Kotipihalla tehtiin iltatreenit joihin ei osallistunut kun Rasmus. Aloitettiin suorilla luoksetuloilla joissa kaikki kohdallaan etenkin vauhti!!! Liikkeestä istumisessa tahtoo vähän kääntyä vinoon kun istuu, johtuu varmaan siit et olen paljon suorapalkannu kun haluan istumisen nopeaksi ja teräväksi. Otin pari kertaa oikein liikkeenä niin jäi vinous pois ja istui hienosti suoraan ja nopeasti. Seuraamises tehtiin edelleen sitä et lähden yks kaks pakoon. Oikein terävää ja hyvää seuraamista ja oli valppaana kaiken aikaa et koska mamma lähtee ettei vaan jää jälkeen! Tehtiin myös käännöksiä ja sivuaskeleita, täyskäännöksen lopussa vähän irtoaa kauemman mut luulen et saan korjattua kun katson itse vaan enemmän oikealle koko käännöksen ajan niin pysyy kiinni.

Illan viimeiseksi paikallaolo ja vapautus iltaruualle, sen molemmat tekivät yhdessä ja molemmille täyden kympin suoritukset!!