Töitten jälkeen suunnattiin auton nokka kohti lataria ja Marjan kans lenkille. Oli kyllä hieno ilma ja lunta oli ihan tarpeeksi et sai tehdä jaloil töitä kun rämmittiin pitkin metsäteitä tai ei ne niin metsäteitä ollu vaan niit ei ollu aurattu eilisen myrskyn jäljiltä.
Muutama kuva lenkin varrelta:
2091041.jpg
Kaikki pojat samassa potretissa!!
2091060.jpg
Kasper on niin iso ettei mahtunut tähän kuvaan!!
2091068.jpg
Siinä kuvan täydeltä Kasperia!! ;)
2091064.jpg
Jeppe-pappa ( Marja sä saat näit kuvii joskus ku muistan laittaa tuleen)
2091087.jpg

2091079.jpg
Mihin hukkui Rasmus??
2091084.jpg
No löytyi onneksi!!!! ;)

Tokoiltiin sit myös lenkin jälkeen latarin koulun pihassa. Kasper pääsi aloittamaan luoksetuloilla, otettiin seisomaan pysähdys ja perään suora. On se vaan niin hauskan näköinen berni kun tekee tosissaan töitä ja silti samalla pilke silmäkulmassa lisää aina jotain omaa pientä mukaan!! Seuraamisen yhteydessä tehtiin idari ja palkat asennoissa pysymisestä, miksei sillä koiralla ole sitä voi1....Oli niin hieno idari!
Lopuksi vielä vähän temppuilimme ja sanoimme -päivää- vuorotellen molemmilla tassuilla!!

Rasmus aloitti ohjatulla ja oikealla puolella. Eka kerta taas ilman keskikapulaa ja sit vaan kaikki kapulat paikoilleen. Tuossa ei moitteen sijaa, nyt vaan tarvisi opettaa tuo merkki valmiiksi niin pääsisi tekemään koko liikkeenä. On kyllä hyvin oivaltanu -taakse- käskyn kun vien merkille niin olen aina käyttäny sitä ja nyt jo itse asettuu suoraan merkin taakse seisomaan!! Naksulla vois vähän vahvistaa -taakse- menemistä ihan sisällä. Liikkeestä istuminen otettiin 2x käskytyksellä, ekasta palkka koko liikkeestä ja toisella istumaan menosta, hienot.
Marjan tahdosta kokeilimme idaria.... Muuten meni hyvin mut varmistin seisomisen pienellä avulla ja ei olisi sitä varmaan tarvinnut, et siis koiraansa voisi luottaa!! =) Istumises jäi eka seisoon kun oltiin otettu se juuri ennen, maahan meno ok. Täytyisi harjoitella seuraamaan mukaan lähtemisiä, kun  ei olla varmaan ikinä treenattu, mut sujuivat silti melko hyvin taas uusi treenattava asia.
Viimeikseksi ruutu merkin kautta, tänään siis oli haastavat treenit ainakin ohjaajalle. Ekalla meinas kiertää merkin takana olleen kapulan mut stoppasi hienosti käskystä. Toisella hieno merkki vaik sit ruutuun mennessä tarkisti yhden leikkiämpärin matkalla. Vaihdettiin puolta ja sit viel kerran, ekalla meinasi lähteä suoraan ruutuun, KORJASI ITSE ja meni merkille!!!=) palkka merkistä. Kerran vielä ja todella upea evl ruutuu!!! HYVÄ HYVÄ HYVÄ RASMUS, vaikka mamma ei aina ihan luota koiransa taitoihin niin Rasmus vaan tekee tyytyväisenä!!!
Lopuksi leikittiin narupallolla, josta tullut uusi hitti tuote koiralleni joka ei ole ennen leikkinyt treeneissä.

Nyt 38,5 kuumetta, se nousi ihan yht äkkiä kun pääsin kotiin elikäs nyt varmaan huomenna vapaa päivä niin minulla kuin koirillakin. Parannellaan....