Pari päivää taas vierähti ja en ole saanut tänne mitään kirjoitettua. Syy voi olla siinä etten ole mitään ehtinyt koiruuksien kanssa oikein tekemään, on ollu niin paljon menoa ja meinikiä. No poijjaat ovat viettäneet hyvin ansaittuja vapaapäiviä ja ovat varmasti nauttineet niistä!!!

Tänään lenkkeiltiin sateesta ja huonosta ilmasta huolimatta metsässä ja saatiin Sakkekin mukaan ja haettiin vielä Viljokin joukon jatkoksi. Oli pojilla energiaa juosta, kaikki kolme painelivat pitkin pusikoita menemään reilun tunnin ja ei oikein tuntunut vielä missään, no huomen mennään uudestaan metsään niin jos vauhti vähän rauhoittuisi. Sai itsekkin kunnon jalkajumpan kun käveli umpi hangessa osan matkasta, hyvä niin et tulee jotain tehtyä itsensäkin eteen.

Lenkin jälkeen tokoiltiin Vaulammilla. Rapa aloitti hyppynoudolla joka oli hieno, vauhtia oli riittävästi niin kapulalle menossa kuin palautuksessa. Perään vähän seuraamista, taisi peräti vähän edistää välillä se on kyllä mun mielestä melkeempä positiivista Rapalle!!! Eli siihen ei puututtu vaan jatkettiin iloisesti eteenpäin. Palkkasin joka kerta taas juoksemalla karkuun ja palkka kun saa mut kiinni. Tuo karkuun juokseminen oli vaan aikas vaikeeta kun tahtoi olla liukasta, mutta liukkaus ongelma taisi olla meillä molemmilla Rapan kans!! Tunnari oli oikein hyvä!! Otin kaks kertaa että sain vahvistettua takana kapulan pois antamista. Itse tunnarissa haisteli tarkkaan ja päättäväisesti otti oman ja toi molemmilla kerroilla!!!! HYVÄ HYVÄ!!!

Lopuksi vielä ruutu, ekaksi kaksi kertaa ilman kuppia ja sitten pari kupilla. Ilman kuppia menee vähän oikeaan reunaa ruudussa....mikäköhän siinä on, en ole keksinyt mitään järkevää selitystä, kun Rapa on ihan keskellä ruutua lähettäessä ja ollaan suorassa linjassa muutenkin ruutuun nähden. Ei mulla ole hajuakaan mikä siinä oikeassa vetää. No kuppi vietiin sit vähän vasempaan raunaan et jos saisi sillä korjattua. Stopit oli tänään oikein kivoja, pysähtyy ja kääntää nenän mua kohti!!! Palkkasin myös kerran maahanmenon, että tulee sekin edes joskus treenattua, ku tuppaa unohtuun tuollaiset "pikku" jutut!!!Kieli ulkona Tietenkin treenien välissä temppuiltiin ja tehtiin sivulletuloja. Tuon sivulletulon on kyllä ostanut HYVIN ja ymmärtänyt että palkka tulee vasta sivulla liikkeen jälkeen. Ku heti kun vapautan ja käsken pyörähtään ympäri niin ampuu sen jälkeen takaisin sivulle ja melkein suu auki odottaa koska se nami tipahtaa!!!

Tänään oikein positiiviset treenit ja huomasi TAAS miten hyvää se muutaman päivän treenitauko oli tehnyt!!! Tänään oli tullut Tsaun kisakirjekkin ja VOI alkaa ensi lauantaina klo 13.30, ihan mukava ettei tarvi ammusta lähteä. Toisaalta jos olisi aamusta lähtenyt niin olisi päässyt aikaisemmin kotiin...... Nyt vaan viikko treenaillaan kaikkee kivaa ja sit käydään tekeen mukavat treenit kisoissa, ku ei me voida saada ykköstä kun Rapa ei osallistu paikallaoloon. Hyvä treeni kuitenki saadaan tehtyä ja kisamainen!!!Kieli ulkona