Viime päivät on vietetty hiljais eloa, kaikkien koirien kanssa ollaan tehty vaan sisällä kaukoi ja ne on kyllä upeasti hallussa Rapalla ja Rokalle ja Uunon kanssa ollaan päästy todella hyvään alkuun niiden kanssa!!! Muuten meillä ei oikeestaan olla tehty ku en vaan ole jaksant treenata ulkona ja jotenkin tää aika vaan katoaa johonkin ja tuntuu ettei ehdi tekeen mitään....

Eilen meillä vierailu muutama kooikeri ja käytiin vähän mejäileen niiden kanssa, mä yritin vähän opettaa uusia mejäilijöitä, toivottavasti saivat jotain uutta. Kaikki koirat jäljestivät kyllä todella hienosti ja tarkasti, uusia mejä lupauksia siis tulossa!!!! Kiitoksia kaikille osallistujille!!

Tänään suunnattiin iltasella Somerolle ja oli vuorossa Uunon paimennus hetki. Tänään vähän nenä tuppasi menemään maahan jos vaan kuljettiin suoraan eteenpäin mutta heti kun vähän kääntyilin enemmän niin johan oli parempaa menoa. Toisella kierroksella harjoiteltiin vähän pysähdyksiä ja ne alkoi toimimaan hienosti kun pyysin Uunoa odottaa, muutenkin Uunosta tuli  vähän "sähäkämpi" kun aina välillä pysäytin ja sitten sai mennä taas!!! Lopussa Uunolla kävi pieni kolari lampaan kanssa, lammas kaatui ja Uuno juoksi suoraan päin no onneksi ei pahemmin käynyt ja eipä toi Uunoa näyttänyt yhtään haittaavan!!! On paimennus vaan niin ihanaa vieläkin, ens viikolla taas uudestaan!!!

Illalla tokoiltiin sisällä poikien kanssa, Rasmus ja Rokka tekivät saman setin eli rappusia peruuttamista, sivulla kontaktin pitämistä, kaukoja ja temppuja. Molemmat tekivät kaiken todella hyvin ja kaukot varsinkin oli todella loistavat et huomaa kyllä ku ollaan tehty niitä paljon nyt sisällä ja suurella palkalla niin johon ne on upeat!!!! Uuno teki nenäkosketusta ihan lattialla kun en uskalla sen anataa nyt peruuttaan rappusia ettei etupäähän kohdistu liikaa painoa, nenäkosketus hieno. Sivulla kontakti myös hyvässä mallissa, ei ota häiriöö vaikka muut koirat pörrää ympärillä. Tunnarilla yritettiin tehdä pito treeniä mutta nyt tarvii alkaa tekeen tuon kanssa töitä koska Uuno selkeästi vähän ihmeissään et mitä kuuluu tehdä eikä sen takia ota kamalan mielellään kapulaa suuhun mun kädestä, mutta leikin varjolla sain hienosti ottaan kapulan suuhun eli tuota täytyy vaan jatkaa!!! Kaukoissa maahanmenot ihan hukassa, en tiedä olisiko kolarissa vähän joku paikka venähtänyt koska selkeästi ei halunnut mennä maahan, ei alettu sitä sitten jyystään vaan tehtiin istumisesta seisomaan nousuja ja istumisia jotka molemmat hyvässä mallissa!!!