Tänään lenkkeltiin Katin ja koiruuksien kanssa Elonkierrossa, on vaan vähässä noi polut sielläkin ku niit latui menee vähän joka paikassa, no kaipa sitä voi samaakin polkua tallustella useammin näin talvella kesäl sit ei ladut tee enään kiusaa.

Kävin myös tokoileen poikien kanssa Elonkierron parkkisella ku en nyt keksiny mitään muuta hyvää paikkaa tässä lähistöllä. Molemmat ukot teki ruutua merkin kautta, jääviä liikkeitä, tunnarin & ohjatun vasemman ja tietenkin merkkiä viel erillisenä. Rapan osuun meni mun mielestä kivasti, ruutu oli ihan sika hieno ja menee mun meielstä sinne lujempaa merkin kautta ku silleen voittaja tyyliin. Jäävät muuten hyvii mut seisomises pitää antaa pieni käsiapu tai paremminkin sormen heilautus et muistaa jäädä seisoon. Tunnari oli ihan sika upee niinku lähes aina. Ohjatussa meinasi jälleen mennä eka suoraan kapulalle mutta uusinnalla sitten merkin kautta.  Ohjatussa ei muuten mitään kummallista muutaku tuota merkkiä pitää paljon vahvistaa ja nimen omaan silleen et ne kapulat on siellä takana.

Rokka teki todella hienot ruudut merkin kautta eikä edes yrittänyt oikaista et olisi jättänyt merkiä väliin. Jäävät kanssa muuten kunnossa mutta sitä seisomista pitää tehdä paljon ku siinä jouduin kanss vähän auttamaan. Tunnarissa haisteli tarkkaan kaik kapulat läpi pari kertaa mutta kun otti oman suuhun niin palautti sen oitis mulle. Ohjatussa aloitettiin yhdellä kapulalla, aluksi kääntyi vasempaan jotenkin todella oudosti mutta parilla toistolla saatiin se pois. Vikalla kerralla kaik kapulat oli paikoillaan ja ukkeli teki lähes täyden kympin ohjatun et kyl se saadaan kolmes viikos kuntoon ei mitään hätää. Merkkiä pitää tehdä paljon kanssa niin et kapulat takana kun ei meinaa malttaa odottaa mun käskyä lähteä kapuloille eli siihen sitä malttia harjoiteltava.

Kotona ennen ruokaa molemmay pojat vielä istuivat ja istuivatkin muuten nätisti vaikka Sakke Tuksu sattuivat tuleen juur sillon sisälle. Tuksu on kyllä sopeutunut meille olemiseen oikein hyvin, virtaa piennessä neidissä riittää ja temppuja tekisi vaikka kuinka paljon kun vaan huomaa et nameja otetaan esille. On se aika hauska tapaus vaikka ei kyl ole ihan mun rotu (sori vaan Eija ja Rane) mutta kyllä se meille saa tulla aina hoitoon!!!