Alkuillasta suunnattiin jälleen Latariin, mutta nyt ennen lenkkiä mentiin tokoileen koululle. Molemmat pojat tekivät tänään palkattomuustreenin, ihan sen takia et näkee vähän misää mennään. Marja ja tolleripojat tulivat kavereiksi treenaan ja Marja toimi liikkurin.

Kasper: teki pätkän seuraamista ennen kuin mentiin Marjan käskytettäväksi, koska teen näin yleensä kisoissakin.

Luoksetulo: Ekan osuuden tuli ravaten, mutta muuten laukaten, stopit oikein hyviä.

Ruutu:Todella upea!!! Käskin suoraan maahan kun jäi seisomaan keskelle ruutua itsestään, loppuosan tuli lähes täysiä mun veirelle

Metallinouto:Ravaten, mutta ihan hyvä. Palautuskin suht hyvä.

Kaukot: Ihan super hyvät, vaihtoi asentoa ihan hyppäämällä!!! Ei liikkunut yhtään eteenpäin.

Tunnari: Reippaasti kapuloille, haistoi tarkkaan ja poimi oman varmasti. Ennen kun liikkuri käski ottaa kapulan Kape pudotti sen mun jalkoihin, mutta tuo ei haittaa kun vaan tuo -oman-

Palkaksi maksalaatikkoa joka odotti auton vieressä, tuo ruokakuppi kehän laidalla sopii kyllä Kapelle hyvin palkaksi. Treenit kokonaisuutena oikein mahtavat, Kape teki hommia kaiken aikaa täysillä ja häntä heilui. Nyt vaan Kape kisoihin niin saan sille ne ykköset ja sit saa "vanha" herra alkaa nostaan eläkettä kelasta!!! Silmänisku

Rasmus: tehtiin ennen kehään menoa vähän perusasentoja, niin että Rapa hakeutui itse sivulle. Intoa oli pienessä miehessä vaikka kuinka kun Kape oli päässyt eka treenaan.

Luoksetulo: Kaksi käskyä lähtöön ja seisomaan stoppi vasta toisella käskyllä kun sattui juuri katsoon pysäytyi tröppöä kun annoin käsimerkin, ihan mun moka kun en kato koska koira katsoo mua ja koska ei. Luoksetulossa muuten vauhtia hyvin ja maahanmeno erinomainen!

Ruutu: Meinasi ihan varastaa sinne!! Super hyvä ruutu, ihan keskelle ruutua seisoon ja hienosti maahan. Lopussa tuli reippaasti mukaan seuraan!!!

Metallinouto: Mä sanoin -hae- käskyn ensin vähän väärällä äänenpainolla niin ei lähteny, muuten hyvä nouto.

Tunnari: Varma ja hyvä!!

Kaukot: Erinomaiset!!!

Ei olisi paljon paremmin voinu Rapankaan treenit mennä, oli kaiken aikaa iloinen ja nautti selvästi puuhastelusta. Nyt vaan taas paljon kivoja treenejä sille niin saadaan tuo iloisuus pysymään tuollaisena, syksyllä sit haetaan se voi1 meille ja jatketaan matkaa kohti TVA:n arvoa!!!Hymy Rapan maksalaatikko mulla oli taskussa kaiken aikaa, kun ei voi keskittyä jos tietää ruuan olevan siellä reunalla, mutta näin toimii hyvin.

Treenien jälkeen lähdettiin lenkkeileen vielä Marjan kanssa ja katsastaan uusia metsäteitä, löytyi taas mukava uus lenkki. Rasmus vähän juoksutti Roistoa pitkin pusikoita, taisivat pojat olla yhdessä jäljestämässä jotain ja unohtui vallan missä mammat on!! Kiitos Marja seurasta jälleen.

Huomenna lähden suoraan töistä Siuntioon tekeen mejä jälkiä ja sitten tiistaina on koe Rapalla siellä, seuraavat kuulumiset kuulette varmaan tiistai iltana.... Saas nähdä miten käy Rapan ekassa kokeessa tai oikeestaan kuinka mä selviydyn siitä opastamisesta, et hukkuuko kaikki metsään vai päästäänkö perille onnellisesti.....