Heti kun herättiin aamulla tai siis aamupäivällä niin lähdettiin jälleen Murronkulmalle lenkkeileen. Rasmus juoksi koko lenkin kun päätön kana... Maa oli sulanut ja varmaan kaikkien metsän eläinten jäljet haisi nyt paremmin, niin eiköhän Rapalla riittänyt tekemistä kun piti haistella ne kaikki!!!Silmänisku Olin oikein yllättynyt  kuinka hyvin silti totteli -tänne- käskyä vaikka haisteli niit jälkiä, joka kerta kun kutsuin niin heti nousi nenä maasta ja Rasmus juoksi iloisesti katsoon mammaa et mitä asiaa!!!! Ihanaa et se kuuntelee kuitenkin noin hyvin vaikka juoksee pitkin pusikoita jälkiensä perässä!!!!

Lenkin ohessa otettiin pari suoraa luoksetuloa ja pari pätkää seuraamista. Seuraaminen todella hyvää, tiivistä ja innoskasta. Luoksetuloissa oli myös vauhtia niin paljon ettei olisi pystynyt pysähtyyn jos olisin antanut seis käskyn. No ei se koskaan kisoissa onneksi tule noin lujaa!!! Kaukot tehtiin ihan liikkeenä ja niissä eteni vähän seisomaan nousussa, muuten kaukot HYVÄT. Perään sitten vahvistettiin seisomaan nousuja ja vaadin niissä et ottaa pari askelta taakse ja sit vasta palkka. Kaukot tehtiin ihan lenkin lopuksi tarkoituksella, koska ne on kisois aina viimeisenä ja halusin kokeilla kuinka toimii jos on vähän väsynyt. Todella terävästi reagoi joka käskyyn ja teki ihan hienot asennonvaihdot eli oikein hyvin toimii vaikka Rapa olisi vähän väsy.

Kasper ei puuhastellu mitään erikoista kun seuraili Rapan juoksentelu ja söi tietenkin makkaraa mamman taskusta aina välillä kun hienosti tarjosi kontaktia!!! Kasper reagoi myös todella nopeasti -tänne- käskyyn metsässä, olisiko syy siinä et olen kutsunut poikia todella paljon talven aikana lenkillä luokse ja palkannu lähes 100%. On tullu vahvistettu luoksetuloa ja siitä ei ole mitään muuta kun hyötyä!!!

Illan pojat ovat viettäneet Saken kanssa kotona kun mä olen taas raatanu töissä. Huomenna ajattelin päivällä kokeilla vähän poikien kanssa juoksemista, ihminen asettaa itselleen todella hassuja tavotteita..... Pitäisi muka juosta parin kuukauden päästä tunnin lenkki...... Saas nähdä miten käy.....Kieli ulkona