On tääkin vkoloppu mennyt niin hurjaa vauhtia et ei perässä pysy ja tuntuu ettei ehdi oikein mitään tekemään ainakaan mitään järkevää.... Eilen olin ajatellut et teen koirien kanssa palkattomuus treenin tokossa mutta en sitten vaan ehtinyt tekeen sitä missään välissä ku oli joteski taas ohjelmaa, no treeni odottaa keittiön pöydällä huomista.

Iltapäivä eilen kului Barf-luennolla Jokioisten tietotalolla, ei ihan hirveästi tullut mitään uutta luennolla mutta vanhan kertausta ja sitten mieleen muistuttelua, mutta voin todeta että meillä koirat syö hyvin ja ruokajutut toimii niinku niiden kuuluukin!!! Sain myös vinkkejä millä voin edesauttaa ettei Rapan vatsa mene niin kovalle luiden syönnin jälkeen ja noita juttui tullaan kyllä kokeileen koska kuulostivat oikein toimivilta. Kiitokset Jokioisten herkkuluulle kun järjestitte hyvän luennon!!!

Tänään aamupäivä nukuttiin kun olin yön töissä ja iltapäivällä hypättiin Anskun ja Fyran kyytiin ja huristeltiin Längelmäelle kanakoira areenalle aksaileen. Paikka oli uusi tuttavuus meille mutta oikein mukava paikka, hyvät esteet ja hyvä pohja kunhan ohjaaja oppi juokseen siinä!!!

Areenalla oli Lotta Vuorelan agilitykoulutus päivä ja me oltiin Anskun ja koirien kanssa päivän viimeisessä ryhmässä. Lotta oli rakentanut kivan mutta haastavan 32 esteen radan joka me saatiin Rokan kanssa suoritettua läpi, muutamassa osassa mutta läpi mentiin. Taas jälleen kerran mun tarvisi luottaa koiraani, ohjata sitä rohkeasti ja sit antaa vaan mennä. Mä varmistelin ihan liikaa ja noukin koiraa mukaan paikoista mistä ei tarvisi eli kunnon ohjaus vaan päälle ja sitten menoksi!!!

Tiukkoja käännöksiä katsottiin erikseen ja niissä Rokka alkoi taipumaan todella hyvin ku mä vaan ohjasin sitä oikein ja rohkeasti. Mä itsekki huomasin sen kuinka paljon varmistelen ja teen ihan turhaa työtä siellä radalla ja se vie heti Rokasta vauhtia pois. Lopussa sitten vähän huolimattomasti astuin sivuun ja taitoin polveni.... No mentiin kuitenkin loppuun mutta vähän varovaisemmin, pohja oli hyvä mutta hieman tahmea ja kun siihen ei ollut tottunut niin jäi kengän reuna sitten vähän kiinni ku ei nostanut sitä jalkaa kunnolla. Ens kerralla osaa varmasti jo nostaa jalkoja kunnolla et pääsee eteenpäinkin!!!

Kokonaisuutena koulutus oli todella kiva ja jäi sellainen olo et me Rokan kanssa osataan jo paljon mutta nyt mun vaan pitää alkaa luottaan siihen koiraan ja samalla ohjaan huolella niin varmasti alkaa vauhti kasvamaan huimasti!!! Kiitokset Anskulle loistavasta matka seurasta ja Lotalle ihan huippu koulutuksesta, tammikuussa sitten nähdään samoissa merkeissä!!!

Längelmäeltä ajeltiin kotiin sateisissa merkiessä ja olihan pakko poiketa matkalla ostaan vähän namusia, niin johan matka kului nopsaan!!! Kotona en ehtinyt paljon muutakun piipahtaan ja sitten taas töihiin.... Huomenna koirilla vuorossa se palkattomuus treeni kun se on kerran jo valmiiksi suunniteltu, mutta hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty!!!