Perjantaina suunnattiin sitten töistä suoraan kohti länsi-satamaa ja sieltä Tallinnaan iltalaivalla. Sirpa toi Lacinan (Rapan pennun) ja Vroden (Lacinan äippä) satamaan niin pääsivät tytöt sitten kanssa reissuun! Illal käytiin vielä kaupassa Tallinnan puolella ja ajeltiin hotellille, jonne löydettiin yllättävän hyvin. Kaiken huipuksi mä uskalsin ajaa siellä ja koko viikonlopun aikana ei tullu yhtään kolaria mun takia tai en edes kolhinu omaa autoani!!! Et uusiks sinne vaan autoileen!!Kieli ulkona

Lauantaina oli vuorossa ryhmän 8 erikoisnäyttely ja paikalla oli hienosti 17 kooikeria, 16 taisi olla Suomesta ja yksi Eestiläinen oli mahtunut mukaan. Ensimmäiseksi esiinty Lacina ja hienosti esiintykin rop-pentu!!! Rasmuksen kanssa valio luokassa oli yksi uros ja molemmat saivat erin, Rapa jäi toiseksi kun olisi toivonut lisää mustia karvoja korviin muuten tykkäsi kovasti Rapasta. Paras uros kehässä sijoituttiin sitten kolmanneksi, et eipä mikään hullumpi sijoitus sekään. Vrode esiinty sitten valio nartuissa ja nappasi eh, kun ei todellakaan tykkää esiintyä kehäs vaikka muuten kyllä on niin reipas ja iloinen tytteli. Jäätiin vielä odotteleen iltapäivän ryhmä kehää pentujen osalta ja eipä turhaan odoteltu sillä Lacina vielä ryp-3!!!Hymy Näyttelyn jälkeen suunnattiin ostoksille ja syömään ja sitten jo alkoikin uni tulemaan silmään, et eikun hotelliin nukkumaan.

Sunnuntaina oli vuorossa itse voittaja näyttely ja paikalla jälleen 17 kooikeria. Lacina aloitti tänäänkin kooikeri kehän ja oli jälleen rop-pentu todella hienolla ja sivistyneellä esiintymisellä. Oli sitä pikku neitiä vaan niin kiva esittää!!!Silmänisku Rasmus jälleen eri ja jäi valio luokassa toiseksi ja sijoittui sitten paras uros kehässä kakkoseksi, et ei jääny kauas se voittaja titteli, mutta sitä ei tullu niin sille ei voi mitään. Todella hyvä arvostelu saatiin ja muutenkin olen kyllä Rapaan oikein tyytyväinen, esiintyi molempina päivinä mahtavasti. Vrode kävi tänään sitten hakemassa h, vaikka esiintyi huomattavasti lauantaita paremmin, mutta tiedä häntä sitten mitä tuomari olisi vielä toivonut lisää.

Oikein mukava ja hauska viikonloppu on nyt takana, kaikki koirat olivat aivan ihania ja niistä tulee kuvia kunhan saan ne kamerasta koneelle laitettua. On se Lacina vaan niin hieno ja lupaava pieni neiti, siitä kuullaan vielä tulevaisuudessa ja paljon!!!Nauru

Eilen illalla sitten palattiin Suomeen iltalaivalla ja haettiin tietenkin Kape maalta kotiin, voi sitä ilon ja riemun määrää. Ei meinannu pieni berni herra pysyä ollenkaan nahoissaan kun näki että häntä tullaan noutamaan!! Ehkä huomenna jo päästään reenaileen poikien kanssa tai siis menemme ihan varmasti. Mä olen ihan kärsiny kun en ole päässy rernaileen moneen päivään, no luulis että on ukoissa intoa ja virtaa ku on muutaman päivän tauko takana!!!