Tänään on oltu kotosalla melkein koko päivä, mä vaan kävin keventeleen muutaman hepan siin välissä. Aamulla lenkkeiltiin perheen voimin tässä lähi maastossa ja nyt illan suussa lähdettiin katsastaan loimijoen tulvaa ja joutsenia. Elonkierron tiet oli jo aikas kuivat, joten eivät pojatkaan pahasti kantaneet kuraa sisälle luontoretken jälkeen. Muutama kuva noista komeista linnuista ja tulvivasta joesta:

Tuota voisi hyvin luulla järveksi jos ei tietäis et siinä on peltoa!

Ojat tulvivat...

On ne vaan komeita lintuja ja pitivät kyllä aikamoista kaakatusta!!!

Kotiin päin kun lähdettiin niin lähtivät myös joutsenet lentoon

Olihan sitä sitten pakko ottaa myös pojista muutama kuva, tässä siis viralliset kevät kuvat ukoistani!!!

Illalla vielä vähän naksuteltiin sisällä samalla kun katsottiin telkkaria. Kasper sai aloittaa kaukoilla ja tempuillaan ja oli todella iloinen ja innokas ukkeli!!!Rasmuksen kanssa tehtiin tarjoamista naksun kanssa, otettiin aina kolme samaa juttua ja sit vaihdettiin uuteen. Ekaksi maahanmenot, sitten seisomaan nousu maasta ja viimeisenä pyörähdys, voi sitä intoa ja tohinaa Rapa jopa murisi välillä kun ei heti tajunnu mitä haetaan!!! Kaukoista tehtiin maasta seisomaan nousua ja istumaan nousua vielä ihan erillisenä, pelkällä suullisella käskyllä ja seisomaan nousut todella hyvii mutta istumisissa jouduin vähän auttaan välillä. Loppuun vielä kierrettiin pari kertaa tuota keittiön saareketta!!! Rokan osuus alkoi myös tarjoamis jutuilla ja samalla lailla kun Rapan kanssa paitsi et liikkeet oli maahanmeno, peruuttaminen ja  maasta seisomaan nousu. Kaikki sujui oikein kivasti ja selkeästi pikku mies tajunnut tuon tarjoamisleikin juonen!! Kaukoja tehtiin myös ja samat jutut kun Rapan kanssa, seisomaan nousut parantuneet hurjasti eikä tarvi edes paljoa enään käsiapua. Istumiset hankalia aluksi mutta sain nekin sitten aika kivasti toimimaan ja saatiin tehtyä hyviä suorituksia. Loppuun kanssa kiertämistä, siinä joudun vielä avittaan jonkin verran mutta kyllä se siitä alkaa sujuun!!!!

Huomenna meneekin koko päivä töissä, mutta keskiviikkona alkaa kauan odotettu Lentsun toko kurssi molempien koohottimien kanssa. Alkaa siis taas kunnon treenaaminen ja ihanaa kun joku vähän tarkkailee mitä mä teen!!!

Loppuun vielä suuret onnittelut Lacinalle (Rapan tyttö) ja Sirpalle. Pikku neiti tänään Lappeenrannassa Roppi ja nappasi samalla myös sertin, todella hienoa ja paljon onnea vielä kerran!!!