Eilen illalla hypättiin Rapan kanssa Marjan kyytiin ja suunnattiin jälleen Turkuun Kupittaalle tokoileen. Häiriö ryhmässä aloitettiin tällä kertaa seuraamisella. Jokainen meni vuorotellen kehään ja seurautti koiraa liikkurin ohjeiden mukaan, muut koirakot koittivat parhaansa mukaan häiritä seuraavaa koirakkoa. Tämä harjoitus tehtiinneljä kertaa ekalla kerralla aika isossa kehässä ja niin että sai olla namit kädessä ja palkkailla, toisella kierroksella pienennettiin kehää ja sai edelleen palkata, kolmannella kerralla jätettiin palkkaaminen pois ja sit viimeiseksi sama vielä niin että ohjaaja piti silmät kiinni (nyt ei saanu muut enään häiritä). Rapa otti yllättävän vähän häiriöö muista, ainut mihin reagoi oli oikeestaa toisten koirien haukkuminen mutta haukkumisesta huolimatta pystyi hyvin jatkamaan töiden tekoa. Olen todella tyytyväinen tuohon seuraamiseen!!!

Tunnari tehtiin ihan liikkeenä, mutta siinä kapuloiden vieressä oli merkki. Rapaa tuo merkki ei haitannu yhtään vaan teki todella loistavan tunnarin!!! Luoksetuloja tehtiin aina kaksi koirakkoa yht aikaa, toinen teki suoran ja toinen stoppien kanssa ja näin saatiin häiriö sille joka otti suoraa. Rapa teki kyllä vaan yhden stoppien kanssa ja sit loput suorina et saadaan tuo vauhti pysymään hyvänä. Eipa näissäkään ottanut häiriöö muista oikeestaan yhtään.

Lopuksi vielä p.olot jotka molemmat aivan sairaan upeasti. Makaamisen loppua täytyy vähän vahvistaa kun nousee vähän laiskasti sivulle mutta muuten ei mitään moitittavaa!!! Kotiläksyksi saatiin suunnitella häiriötreeni muille ja nyt harjoitella sitä ensin itse viikko ja sit ens viikolla näyttää se muille. Meille oli arvottu liikkeeksi ruutu, no suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja illalla mennään vähän harjoitteleen sitä Rapan kanssa!!!Nauru

Sitten asiasta ihan  toiseen, Rokka kävi eilen eläinlääkärillä hakemassa rokotuksen ja oli käyttäytynyt erinomaisesti. Mä en ite päässy mukaan kun kävin ratsastaan, mutta olivat Saken kanssa pärjänneet oikein hyvin. Painoa miehelle oli kertynyt ruhtinaaliset 5.6kg!!