Tällä viikolla ollaan joka päivä treenattu jotain ja lähes tulkoon kaikki treenit ovat sujuneet ihan nappiin, en oikein muista mikä päivä mitäkin on tehty niin kokoan kaikki liike kerrallaan! Rokka ja Uuno molemmat olleet todella hyviä treeneissä ja intoa on riittänyt! Rasmus treenannut vaan vähän mutta on kanssa ollut ihan super hyvä ja innokas!!

Rokka:
Seuraaminen: Tehtiin kerran ja seuraaminen ihan super hienoa!!! Juoksuosuuskin ihan nappiin ku mä tajusin vaan liikkua tarpeeksi hiljaa ja rauhallisesti. Palkkasin kaikki perusasennot ja ne parantuneet hurjasti, istahtaa heti kun mun askeleet pysähtyy!
Luoksetulo: On treenattu suoria kiertämisen avulla ja tulee tasaista vauhtia loppuun asti, stopitkin ihan kunnossa. Tänään treenattiin vielä stoppeistä liikkeelle lähtöä ja lähtee lähes räjähtämällä!! Palkkaus onnistunut nyt vetolelulla ja Rokka innostunut siitä oikein mukavasti!!!
Salamakävely: Jäävissä sekoittaa hieman istumista ja seisomista, seisomista vahvistettu vähän enemmän kun se ollut huonoin. Jäävissä pysyminen ei tuota mitään ongelmaa vaikka juoksen tai hypin tasajalkaa ohi.
Ruutu: Keskikohtaa haettiin yksi päivä pihalla ja se alkoi löytymään muutaman toiston jälkeen hyvin. Ruudun loppuosan suorittaa nyt oikein hyvin siihen voisi kokeilla myös vetolelua namin sijaan. Kaukana maahanmenot hienot ja menee nopeammin maahan kun vähän palkkailin sitä. Merkkiä olen palkkailut ihan erikseen ja se ihan ok.
Ohjattu: Suuntia ollaan tehty alustoilla jotta niihin saataisiin varmuutta. Ohjattua pitää muistaa tehdä liikkurin kanssa et Rokka pystyy keskittyyn myös siinä.
Hyppynouto: Vinoja heittoja puukapulalla ja ne kyllä hienossa mallissa, hyvin hakee esteen molempiin suuntiin. Metallilla ihan perusnouta ja siinä ei mitään kummallista.
Tunnari: Kisatunnarissa vähän tuppaa nosteleen muitakin kapuloita mutta kun laittaa paljon kapuloita niin nostelu loppuu ja tunnari kokonaisuutena rauhoittuu eli tätä kannattaa käyttää treeneissä etti tule tavaksi tuo kapuloiden nostelu.
Kaukot:  Pitkältä matkaa ekaa nousua ja ne molemmar hyviä, kaukoja myös pelkillä käsimerkeillä ja suullisilla käskyillä ja niistä Rokka suoriutui todella hienosti, oikein yllätyin positiivisesti!!!
Paikalla olot: Istumista tehty pari kertaa ja olen näyttäytynyt aina välillä ja hassutellut jotain itsekseni, istuminen rauhallinen ja tarkkaavainen!!

Uuno:
Seuraaminen: Ollaan tehty pään nosto treeniä, käännös treeniä ja perusasennoista palkka treeniä, seuraaminen parantunut paljon ja pää alkaa pysymään jo ylhäällä paremmin. Käännökset tiivistyneet kun niitä ollaan treenattu.
Luoksetulo: Kiertämisen avulla suoria ja ne tulee tasaista vauhtia sivulle. Stopit ihan ok, seisomista pitää vähän vahvistaa, stopeista liikkeelle lähdöt hienot tällä hetkellä!!!
Jäävät: Liikkeestä istumista tehty lähes joka päivä kun on uus juttu ja se alkaa nyt hahmottuun Uunolle, ihan pienen avun vielä tarvitsee mutta ensi viikolla on varmaan jo valmis liike, muita jääviä ei olla tehty. Pysymistä jäävissä tehty myös ja siinä mukana ollut kaikki asennot, pysyy hienosti vaikka juoksen tai hypin ohitse.
Ruutu: Paikka treeniä ja siinä Uuno todella hyvä, lähtee aktiivisesti etsimään oikeaa paikkaa jos se ei heti löydy. Loppuosa ihan ok tulee vauhdilla sivulle seuraamaan ja kaukana maahanmeno hyvän näköinen ja nopea! Merkkiä tehty erillisenä ja olen vaatinut että on suorassa merkin takana ja se auttanut sillä hakeutuu itse suorempaan.
Ohjattu: Suuntia tehty alustoilla ja molemmat puolet treenattu myös kapuloilla, kääntyy hyvin merkiltä ja menee nätisti kapulalla. Nyt treenattu vasta yhdellä kapulalla muut listään kun saadaan varmuutta lisää.
Hyppynouto: Vinoja heittoja ja kivasti lähtee hakemaan estettä molemmista suunnista, vähän tarvii viel apuja. Metallinouto ihan perusnoutona ja siinä ei mitään kummallista, hyvin ottaa suuhun vaikka kapula kylmä ja hangessa.
Tunnari: Kotona tekee loistavia tunnareita jäädytetyillä kapuloilla, haistelee rauhassa ja tuo oman rauhassa. Kokeiltu pari kertaa ihan normi tunnarina ja toimii hyvin kun kapuloita paljon maassa mutta jos vaan kisamäärä niin sitten tulee jostain syystä vähän kiire ja saattaa tulla mikä kapula sattuu. Tunnari kyllä edennyt paljon ja siihen tullut varmuutta, paljon lisää treeniä vaan niin hyvä tulee!!
Kaukot:  kaukoja tehty pitkältä matkaa ja olen palkkaillut paljon ekaa nousua ja mun mielestä ne terävöitynyt.  Kaukoja pelkillä käsimerkeillä ja ne todella hienot, suullisilla käskyillä vaatii vähän viel treeniä lisää. M-> S tekniikka treenattu ahkerasti ja nyt alkaa olla joku ajatus asiasta!!
Paikalla olot: Istumista tehty kerran ja se todella hyvä. Makuussa olen vaatinut nyt pään maahan ja pää pysyy nyt maassa, olen lisännyt kaiken aikaa häiriöö ja Uuno kestää jo lentävät lelut ja Leevin kun kiertää Uunon ympäri vaikka mä olen piilossa!!!

Rasmus:
On tehty kaikkea pientä ja vaan hassuteltu yhdessä että saisi tuon Rapan yleisilmeen parammaksi ja se kyllä on onnistunut sillä on ihan super innokas ja iloinen nykyään kun pääsee treenaan!! Tunnaria tehty pariinki otteeseen ja ne kyllä todella hienot, ei mitään epävarmuutta vaan ottaa oman varmasti suuhunsa ja tuo mulle!! Seuraamista tehty myös vähäsen ja sekin hyvässä mallissa samoinku kaukot!!!

Koko sakki on myös jumpannut pallolla ja dynairilla sekä Obelix pääsi vähän ihmetteleen tasapainolaudan ihmeellistä elämää ja hyvin tuo siellä keikkui ensi shokin jälkeen!!! Koko sakilla kohta mahtavat syvät lihakset kun ollaan niitä nyt vahvistettu ja jumppailtu lähes joka päivä jotain!!!

Lenkkeilty ollaa ahkerasti kavereidan kanssa ja välillä ilmanki! Tiistaina Tiia ja Onnin käväisivät meillä ja mentiin ulkoileen pimeään metsään, hyvin siellä näki eteensä kun oli tarpeeksi tehokas otsalamppu päässä ja kaikilla koirilla heijastimet niin tiesi missä ne viipottaa mennä! Yksin ei kyllä tulisi mieleen lähteä pimeään metsään mutta kaverin kanssa sinne voi hyvin lähteä. Tänään metsäiltiin Anskun ja Fyran&Bellan kanssa Murronkulmalle pitkästä aikaa, voi kun oli ihanaa taapertaa yhdessä ei haitannut vaikka lunta oli paikoittain aika paljon!!! Lenkillä tuli tehtyä suunnitelmia ens kesällä, nyt on taas jotain mitä odottaa kivaa!!! cheeky