Perjantaina lenkkeiltiin poikien kanssa heti aamusta elonkierrossa, olipa siellä ihanan rauhallista ja samalla  tietenkin vähän tokoiltiin pikku ukkojen kanssa. Rasmus aloitti parilla suoralla luoksetulolla, tehtiin pitkällä matkalla ja niissä oli vauhtia oikein kivasti. Kaukojen kanssa leikittiin ja hassuteltiin ja meillä oli todella hauskaa kun tehtiin niitä. Liikkeestä istuminen tehtiin muutama kerta ja siinä lisäsin häiriöö käskyn jälkeen ja silti Rapsutti istui todella hienosti. Loppuun tunnari ja se tehtiin vaan kerran kun oli kerrassaan loistava!!!

Rokan suorat luoksetulot oli oikein vauhdikkaat ja paineli ihan täysiä mun ohi lelun perään. Kaukot kanssa aikas kivat, nyt tällä kertaa maasta seisomaan nousut hieman hukassa mutta treenattiin niitä sitten tehostetusti niin johan alkoi toimimaa. Kaukoissa ilme ja vire on kyllä ihan kohdallaan, ku sais ne vaan pysymään tuollaisina!!! Liikkeestä istuminen onnistui ekaa kertaa ilman mitään ylimääräistä apua, tehtiin muutama kerta ja meni todella hyvin. Perään tein vielä istumassa pysymistä vaikka mä hypin ja pompin ympärillä ja meni todella hyvin.  Loppuun kanssa tunnari joka ekalla kerralla kaaos kun kapulat hieman lumen peitossa. No siirsin kapulat sitten tallatulle alueelle ja sitten kaksi todella hienoa tunnaria!!!

Viikonloppu meni taas ihan huomaamatta, ollu kaikkee ohjelmaa ja eilen illalla juhlittiin hyvien ystävien tupareita, synttäreitä ja kihlajaisia. Oli vallan mainiot juhlat ja hyvät ystävät siinä mukana!!!

Tänään oli tarkoitus käydä ulkona oikein treenaan mutta jotenkin tää päivä kulunut tässä sohvalla maaten ja koneelle istuen. No kävin sentään aamulla kaupoissa ostaan muutaman paketin pukin konttiin ja sitten tilasin pari juttua netin ihmeellisestä maailmasta. Illalla vähän hassuteltiin poikien kanssa sisällä ja harjoiteltiin tasapainoa. Rokan kanssa aloitettiin kontaktien alastuloilla ja ne oikein hyvin, paitsi jos mä jään taakse niin sitten Rokan pitää kääntyä muhun päin eli niitä treenattava. Itsenäisiä sivulletuloja tehtiin monta ja hurjasti kyllä perusasento tiivistynyt ja reippaasti Roketti lähtee tarjoamaan. Peruuteltiin ihan muuten vaan, peruuttaa jo paljon pidemmälle kun ennen ja mikä vauhti. Metallilla otettiin muutama kutsu nouto ja vähän vielä pyöritti kapulaa tassuillaan eli nyt täytyisi saada luotua Rokalle kiire mun tykä takaisin jos tuo pyörittely sit loppuisi. Loppuun vielä vähän tasapaino juttui eli oravaa ja sitten takajaloilla kävelyä, saadaan vahvistettua nouta keskiosan lihaksii varsinkin tuolla oravalla!!!

Rasmus teki muuten samat jutut paitsi ei tuota kontakti harjoitusta. Sivulletulot todella hienoja ja tiiviitä ja niihin tullaan kyllä kovalla vauhdilla. Peruuttaminen myös vauhdikasta ja siinä sivussa ehtii pyörähteleenkin pari kertaa!!! Metallinouto tuttuun tapaan ravilla mutta muuten oikein hyviä kutsunoutoja. Rapa teki myös mun ympäri kiertämistä peruuttaen ja se meni hyvin vaikka ei olla sitä vähään aikaan otettu. Orava ja takajaloillaan seisomis tempuissa huomasi kyllä et Rapa ei ole yhtä notkea kun Rokka. Takajaloillaan kyllä kävelää mutta sitä ollaan treenattu paljon, sillon aluksi se oli todella vaikeaa kun Rokka teki sen kun vanha mestari heti ekalla kerralla. Orava onnistui oikein hyvin ja siitä täytyykin tehdä uusi poikien lempi temppu!!!!

Tuleva viikko näyttää taas kiireiseltä mutta eiköhän ehditä poikien kanssa treenaileenkin monta kertaa ja päästään oikein uloskin valoisaan aikaan kun on muutama päivä vapaata. Ensimmäiseksi kun ehditään niin suunnataan kunnon metsälenkille pääsee koirat niinku emäntäkin tuulettaan päätään oikein kunnolla!!!!