....todellakin lähdettin tokoileen Forssaan Marjan ja Sirkan hyvässä seurassa. Rasmus aloitti seuraamisella ja tehtiin paljon täyskäännöksiä ravissa ja ne hyviä niinku muutenkin seuraaminen. Luoksetulon stopit tehtiin läpi ja ne hyviä, sitten palkkailin vielä stopin jälkeiset liikkeelle lähdöt, niissä saisi olla vähän enemmän potkua. Ohjattua tehtiin kerran ja se todella hieno, ennen kapulalle menoa otettiin monta kertaa pelkkä merkki ja se parani toistoilla. Loppuun tunnari ja sehän nyt tietenkin oli todella mallikas!!!!

Rokka treenasi oikeestaan ihan samat jutut ku Rapakin, seuraaminen oli tänään todella hyvää ja tiivistä, nyt mä tykkäsin tuosta seuraamisesta. Pitkissä juoksu pätkissä vähän tuppaa jäämään taakse mutta niitä tarvii treenata lisää. Rokan kanssa otettiin vaan luoksetulon stoppeja ja kokeilin nyt vähän uutta käsimerkkiä seisomaan stoppiin ja näytti toimivan ihan hyvin et sitä täytyy nyt treenata et saadaan siihen se varmuus. Ohjatussa tehtiin ensin kanssa vaan pelkkää merkkiä ja ne hyvii, lopuksi pääsi hakeen kapulan pari kertaa ja ne ok. Tunnari pari kertaa ku ekalla palautuksessa vähän mietti....tunnarit muuten todella hyvät nappasi kapulan heti suuhun kun huomasi sen ja lähti vielä oitis palauttaan sitä!!!!

Käytiin reenien jälkeen Katin ja koirien kanssa vähän käveleen mäkiä Hunnarilla, kylläpä ne rinteet oli taas vaan jyrkkii ja pitkii tai sit mulla on  vaan todella huono kunto....epäilen kyllä tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa.....