Tänään ollaan touhuiltu Rokan kanssa vaikka mitä, Rapa ja Kasper on päässyt kyllä lenkeille mukaan mutta muuten ovat vaan hengailleet sisällä. Aamulenkin jälkeen venyteltiin Rapan kanssa ja jotenkin tuntui ettei selkä olisi enään niin kipeä tai sitten mä vaan kuvittelin, no mutta kuitenkin Rapa venytteli itsekkein ihan kunnolla molempiin suuntiin joka on hyvä merkki. Illalla vielä iltakävelyn jälkeen venytellään toinen kerta ja kokeilen nyt ottaa ihan tavaksi Rapan kanssa tuon venyttelyn aamuin ja iltaisin.

Puolen päivän aikaan haettiin Rokan kanssa Reiska ja huoltojoukut mukaan ja suunnattiin Turkuun, ensin käytiin vähän shoppaileen ikeassa ja sitten mentiin Kupittaalle treenaan tokoa. Rokan kanssa aloitettiin ruudulla niin että pallopää oli siellä takana jo valmiina, ekalla kerralla bongasi ruudun hienosti ja lähti sinne täysiä mutta matkalla huomasi ruudun vieressä lentävän lehden ja se oli pakko käydä kattoon. No löysi kuitenkin pallolle lehden tarkistuksen jälkeen, pari toistoa tehtiin ja ne meni oikein hyvin. Ruudun loppu osa tehtiin myös pari kertaa ja toimi todella hyvin kunhan mä vaan muistan antaa oikean käskyn Rokalle kun pyydän sen vierelle seuraamaan..... Hyppynoutoa otettiin ensin puukapulalla ja sujuu hyvin, pari kertaa tuppasi tuleen sivusta mutta sitä sitten vähän vahvistettiin. Perään otin parinoutoa esteen yli myös metallilla ja ei mitään ongelmaa!!! Sakke sai eilen valmiiksi mulle tunnarilaudan ja sitähän oli heti pakko päästä kokeileen, ekalle kerralla Rokka haki pitkään piilotettua kapulaa, kun kävin uudestaan näyttään omaa niin meni sinne ja toi hienosti oman. Tekee kyllä todella tarkkaa nenätyötä ja selkeästi hieman hämillään miksi kapulat nyt näkyvissä eli tätä treenattava nyt usein. Muutama toisto otettiin ja teki kyllä oikein hyviä suorituksia ja sillä oikealla ilmeellä. Suoria luoksetuloja tehtiin kaksi super pitkältä matkaa ja voi sitä vauhdin hurmaa, tohon kun saa yhdistettyä terävät stopit niin meillä on ihan saireen hieno luoksetulo kasassa. Liikkestä istumista otettiin kanssa muutama toisto ja nyt selkeästi pikku ukko hahmottanut mitä se tarkoittaa. Loppuun tehtiin paikallaolo Reiskan kanssa ja hienosti makasivat molemmat pojat ja saatiin onnistuun se kehästä pois seuraaminen ihan super hyvin ja sitten se riemu repesi kun pääsi juokseen pallopään kanssa.

Kiitokset Eijalle, Ranelle ja Reiskalle treeni- ja matkaseurasta oli kyllä paljon kivempi matkustaa yhdessä ja tuli treenattua taas kunnon häiriössä. Samalla matkalla haettiin vielä mulle ohjurit tuleviin agikeppeihini, et siis kohta päästään niitäkin treenaan kotona kunhan Sakke saa vaan ne meidän kepit valmiiksi!!

Illalla oli vuorossa Rokan ekat aksatreenit maneesissa, kiva kun pääsee treenaan ympärivuoden kun seuralla on maneesi vuoro näin talvikaudella. Tehtiin 13 esteen rataa jossa oli hyppyjä, puomi, 2 putkee, kepit ja rengas, rengasta ei olla tehty kun muutama kerta ennen joten tehtiin sitä muutama kerta ihan yksinään ja alkoi alku kankeuden jälkeen sujuun oikein hyvin. Radasta tehtiin ensin alun hyppyhässäkkä ja sitten putki+hyppy hässäkkä ihan erikseen ja molemmat sujui todella hyvin. Sitten koko rata ja se meni oikein hyvin kunhan mä muistan ohjata kunnolla enkä oleta et koira menee sinne minne ajattelen. Eli puomista kerran ohi kun ohjasin huonosti ja samalla lailla kävi toisella kiekalla yhden hypyn kanssa, mutta radalla rengaskin meni tosi hyvin samoinku kepit ohjurien kanssa. Oivalsin tänään myös uuden jutun tuohon palkkaamiseen, sillä palkkasin tänään ekalla kerralla vaan namilla ja toisella kiekalla sitten vasta pallopäällä ja nyt Rokka pysyi ihan kasassaa kaiken aikaa ja pystyi keskittyyn mun kanssa tekemiseen. Tästä eteenpäin täytyy alkaa tekeen niin et ekat jutut palkkaan namilla ja sitten vasta viimeiseksi lentää pallopää et ukkeli pystyy keskittyyn eikä vaan esti kaiken aikaa katseellaan pallopäätä.

Aksasta jäi kyllä niin hyvä mieli ja Rokka oli mun mielestä ainakin todella hyvä ja me tehtiin yhdessä hommia siellä radalla. Loppuun otin vielä muutaman kerran renkaan erikseen ja nyt se meni jo kun vanhalla tekijällä, tehtiin puomin alustulo kontakti myös muutaman kerran ja ne hyvii. On tuo aksa vaan niin kivaa!!!