Päivällä käytiin pitkästä aikaa lenkkeileen ja uittaan koiria Katin kanssa yhdessä, no matkalla oli myös muutama pupujussi!!! Menomatkalla Jolinda ja Rontti bongasivat puput ja ajoivat niitä hetkisen. No sittenkun tultiin pois joen rannasta niin eiköhän pikku mies Rokka löytäny pupun ja juoksenteli sen perässä sitten siellä pitkin peltoja tovin jos toisenkin!!! Onneksi nuo puput on sen verran fiksuja et eksyttävät koirat kyllä aika nopeasti kun vaan pääsevät suojaiseen paikkaan, mutta kyllä meidän koirat juoksi aikas kovaa!!!! Kiitoksia Katille ja koirille seurasta, mennään taas pian uudestaan!!!!

Tänään illalla alkoi kauan odotettu agilityn alkeiskurssi pussikoirilla ja mähän olin ilmoittanut sinne Rokan!!! Rokka ei ole ennen nähnytkään agi esteitä, mutta oli aivan innoissaan puuhasta ja teki kaiken todella hyvin mitä tehtiin. Aloitettiin putkella, joka meni todella hyvin molemmilta puolilta. Putkeen eteen laitettiin pari estettä ja silti tämä kaikki onnistui todella hienosti ja jälleen tietenkin molemmin puolin, enkä mäkään vielä pahemmin kämmäilly mitään. Pussia harjoiteltiin ihan erikseen ja sekin oikein kivasti, samoinkun muuri josta loikkasi komeasti yli!!! Loppuun tehtiin vielä keppejä ohjurien avustuksella, nyt ei voinu käyttää lelua etupalkkana kun ei tuo pikku mies voi sitten tehdä mitään vaan ryntää vaan ohjurien yli lelulle. No kokeilin sitten namilla ja onnistui paljon paremmin, kannattaa siis varmaan aloittaa nyt keppien treenaaminen namilla ja sittenkun ne alkaa sujumaan niin vaihtaa sen leluun. Sakke sai myös tehtävän eli me halutaan omat kepit niin päästään niitä treenaileen vähän useammin ja saadaan Rokan vartalo taipumaan!! Omatoimisesti otettiin muutama kerta vielä suora putki ja esteet meni oikein hyvin, tehtiin myös U-putkea ja se meni kanssa todella hienosti eikä ukkoa yhtään pelottanut vaikka sitä ulos tulo aukkoa ei heti näkynyt!!!! Kyllä tää agi taitaa olla Rokan mieleen, sillä oli todella innokas kaiken aikaa ja olisi halunnut tehdä vaan lisää ja lisää, no ensi viikolla harjoiutkset jatkuu ja mun täytyis miettiä jotain kontakti juttuii..... No luulen et en kyl mieti mitään vaan tottelen kiltisti Anskua ja Iiristä, kyllä ne tietää miten mun kannattaa ne opettaa Rokalle!!!

Agista suunnattiin Rokan kanssa maalle jossa Kasper ja Rasmus jo meitä odottvat. Rasmus pääsi vähän tokoileen mun kanssa ja nyt tehtiin ohjatun merkkiä niin että kapulat olivat siellä takana ihan sen takia et tuppaa jättää merkin väliin ja menee suoraan kapuloille. Nyt oikein hyvät merkit eikä yhtään varastanu kapuloille, perään tehtiin ohjatun molemmat puolet ja Rapahan aluksi tarjosi merkkiä!!!! Saatiin kuitenkin tehtyä molemmat puolet ja ne kunnossa. Metallinouto otettiin kerran ja se ok, siitä palkka vasta kun oltiin siirrytty luoksetulon lähtöpaikkaan. Luoksetulo ensin suorana ja sitten stoppien kanssa, kaikki oikein hyvin. Ruutua piti tehdä alustan kanssa mutta kas kummaa alusta oli jääny johonkin matkalle niin sitten päätin kokeilla tyhjää ja se ei näköjään ollu kauhean hyvä idea, sillä paikka aivan hukassa ruudussa. Kipolla tehtiin muutama ruutu niin johan alkoi paikka löytyä!!!! Loppuun vielä kaukot ja niistä ruutuun kipolle syömään eli tälläinen mini palkkaamattomuus harjoitus. Kaukot oikein hyvät, samoinkun ruutu!!!