Tänään on ollut todella kiireinen ja vauhdikas päivä, ensin töissä 8h sitten tallil ratsatsaan ja sieltä lähes suoraan Rokan kanssa agiin Tammelaan. Sirkka oli tehnyt taas todella kivan radan meille jossa oli hyppyjä, muuri, putkia, pussi, pituus, kepit ja keinu (jota me ei suoritettu radalla) yhteensä esteitä oli 19 et siinä sitten tehtiin erilaisia mutkia, kaarroksia ja kiertoja. Aluksi otettiin erikseen keinua eli ylösmenoa ja sitten vähän kolina treeniä, tänään sujui todella hyvin ja Rokka innokkaasti keinulle eikä kolinakaan pelottanut niin paljoa kun ennen. Keppejä tehtiin myös erikseen ja niihin ollaan kyllä saatu paljon lisää vauhtia.

Itse rata meni mun mielestä todella hyvin ja olin ihan yllättynyt kuinka hyvin me siellä mentiin yhdessä. Rokka irtosi hienosti esteille kun vaan rohkeasti sen sinne ohjasin ja hakee nykyään esteitä todella kivasti, mun ohjaukseen tietenkin tarvii saada vielä paljon harjoitusta mutta kyllä tästä tulee vielä hyvä juttu. Rata tehtiin vielä toiseen kertaan ja se taisi mennä ihan nollana läpi, JEEEE!!!! Loppuun vielä keppeja ihan erikseen ja nyt niissä oli sellainen vauhti ettei olla ennen nähty, ite tajusin myös et mun täytyy liikkua nopeammin sinä sivulla niin sit Rokka parantaa vauhtiaan ja suorittaa ne todellakin hullun kiilto silmissä!!!

On tuo aksa vaan niin kivaa ja me nautitaan Rokan kanssa siitä molemmat. Kiitokset ihanille treenikamuille ja tietenkin suurin kiitos Sirkalle kun jaksat keksiä meille mukavia ja sopivan haastavia ratoja!!