Aamusta käytiin elonkierros käveleen ja olipa ihanan rauhallista ja hiljaista, ei näkyny ketään muuta vaikka pakkanen oli ihan siedettävissä lukemissa. Nautittiin kaikki rauhallisesta aamulenkistä ja koirat saivat purkaa paineitaan juostessaan ja riehuessaan.

Illalla käytiin treenaan MTT:n parkkipaikalla ja olipa IHANAA treenata ulkona kun oli tilaa vaikka kuinka paljon. Molemmat kooikerit treenas samat liikkeet eli: luoksetulo, ruutu, tunnari ja sivulletuloja. Rasmus aloitti luoksetulolla ihan liikkeenä, joka hieman rauhallinen, stopit hyviä. Suorat luoksetulot x2 vauhdikkaat kun lähdin pakoon. Ruutu eka tyhjään, meni sivusta sisään kun katseli mun jalanjälkiä lumessa, toisella hyvin keskelle. Ruutu tehtiin myös EVL malliin molemmista suunnista ja ruudussa odotti palkka kupissa -> molemmat oikein hyvät!!! Pari ruutua myös suoraan kupille (siis ihan Voi tyyliin) ja niissä vauhti kohdallan samoinku ilme. Tunnari eka liikkeenä, joka täys 10!!!! Muutaman kerran piilotin pelkkää omaa ja niissä palkkasin vauhdista ja ne todella hyviä!!! Sivulletuloja otettiin monesta suunnasta ja ne oikein hyviä ja tiiviitä.

Rokka aloitti kanssa luoksetuloilla ja malttoi todella hienosti odottaa vaikka poistuin 20m päähän. Luoksetulo törpöt oli myös paikalla eivätkö yhtään haitanneet pikku ukkoa. Tuli täysiä käskystä suoraan leluun, pari kertaa kävin myös palkkaa pelkän istumisen kun istui todella hienosti ja rauhassa. Ruutu tehtiin kaks kertaa lelulla, niin et kävin viemäs lelun kun Rokka istui ja katseli. Paineli ihan täysiä lelulla ja oli onnesta soikeana kun sai sen!!!! Tunnaria tehtiin ihan ekaa kertaa, ei kyllä paljon vielä tajunnu asiasta mutta tulipahan senkin opetus aloitettua. Reippaasti kyllä etsi kapulan joka kerta hangesta ja lähti oitin takaisin mun luo kun sai kapulan suuhun, nenän käytöstä ei kyllä varmaan ollu paljon tietoa vielä mutta oikein lupaava alku. Sivulletulot ovat kyllä parantuneet paljon ja todella hienosti ottaa kontaktia kun kököttää siinä sivulla!!! Kaikki muut palkkasin lelulla paitsi sivulletulot ja on se lelu tuon koiran juttu, ei olleskaan innostu nameista niin kun lelusta syttyy oitis!!!

Huomenna tiedossa toiset ulkotreenit ihan porukalla pitkästä aikaa!!! Ihanaa päästä treenaan ulos ja vielä kavereiden kanssa!!!