Edelleen täällä vaan sairastetaan, pirun enterorokko on jostain päässyt iskemään. No onneksi on jo helpottamaan päin, huominen viel saikulla ja sit taas töihin ja arki palaa.

No eilen illalla vähän tokoiltiin ku käytiin poikia juoksuttaan pellolla. rasmus otti muutaman suoran luoksetulon ja sit luoksetulon loppu osan seisomisesta eteenpäin. Kaikki oikein hyviä ja vauhtia oli ihan tarpeeksi, mutta ei liikaa et pystyi meneen hienosti maahan!! Tehtiin myös todella lyhyitä seuraamis pätkiä ja pelkkiä käännöksiä. Palkka jo ihan parin askeleen seuraamisesta, välillä näinkin ettei aina tule palkkattua samassa kohdassa. Käännöksissä palkkasin ihan heti käännöksen jälkeen et saa ne tiiviimmiksi ja näin ollen näyttävämmän näköisiksi. Muuta ei sitten jaksettukkaan tehdä, panostetaan tänään enemmän kun mennään porukalla Forssan keskustaan treenaan, tarkoitus olisi ottaa paikallaolo ja sit palkkaamattomuus treeni (tunnari, seuraaminen, luoksetulo & istuminen liikkeestä) ihan vaan niit kisoja ajatellen jos satutaan sinne pääsemään ens viikonloppuna.

No juupa juu....ei sit otettu palkkaamattomuutta kun alkoi pikku herraa ihan hirveästi pelottaan kun kanssamme oli treenaan kaksi colliee. Siis rasmuksen päälle on käyny lk collie ja siit jääny jotain traumoja. Eikä nuo ihanat colliet niin pelottanut mut niiden haukku, se varmaan vaan kuulosti ihan samalta ku se joka kävi yllättäen selän takaa päälle. Me keskityttiin sit treenaan vaan kaikkee kivaa. Otettiin pari ruutuu, mut heti kun collie haukahti niin nousi Rasmuksen häntä ja se alkoi pälyileen kuka tulee päälle. Oli kyl hyvä harjoitus sinällään et huomas ettei kukaan tule päälle vaik haukkuu ja sain palkkattua kun teki hienosti hommia vaik toiset haukkuivat!!! Omaa tyhmyyttäni halusin sit ottaa tunnarin vaik olis pitäny tajuta ettei rasmus pysty tekeen töitä kun vähän pelottaa. Ekalla kerralla haisteli kyl mut toi ihan minkä sattuu. Lähetin uudestaan ja sit tuli oikee. Otettiin sit vielä toinen tunnari joka oli todella HYVÄ!! Treenattiin perusasentoja ja temppuja, niin pääsin palkkaileen ja sai Rasmus varmuutta tehdä hommia vaik toiset haukkuu  ja huomas ettei ne niin pelottavia olekkaan!! Ai niin meinas ihan unotua, ensimmäisenä otettiin paikalla olo ja Rasmus oli collieiden välissä ja meni todella hienosti ei se varmaan edes huomannu kenen välis se oli kun vaan tuijotti mammaa ja mihin mamma nyt katosi, siis TODELLA LOISTAVA paikallaolo!!!! Kiitos paljon Johanna ja toisen collien omistajan nimeä en tiedäkkään, haluamme kyllä tulla uudestaankin saamaan collie siedätyshoitoa!! :) Oikein antoise treeni vaikka ei ihan treenattu mitä oltiin suunniteltu, tämä taas muistutti minua että kyl ne traumat siellä pienen koiran päässä pysyy vaikka eivät haittaa normaali elämää, eivätkä näyttäydy aikoihin.  On ne harmillisia asioita et niin on päässy käymään, eikä sille mitään voi sen kans on vaan elettävä ja katsottava ettei niin pääse käymään toistumiseen.