Tänään aamulla käytiin moikkaan poikien kanssa eläinlääkäri Jallia, kun Kapen rokotuksen oli menossa vanhaksi ja sitten Rapalle tarvittiin se matolääke tuota ens viikonlopun Viron reissua varten. Molemmat pojat kävivät vaa'assa, Kape painoi 51kg ja Rapa 14.5kg eli ihan kivasti. Kasperille voisi kokeilla saada vähän massaa lisää (ei läskiä vaan lihasta) tuossa syksyllä, näin kesällä kun se ei jaksa oikein liikkua pitkiä lenkkejä.

Siivouksen jälkeen vähän naksuteltiin ja hiottiin perusasentoja. Kasper aloitti sivuille tuloilla, jotka super hyviä. Tehtiin myös paikallaolon alkua ja loppua. Lopussa meinaa nousta sivulle ennen käskyä muuten hyviä. Rasmus teki sivulletuloja kanssa ja nyt vaadittiin se kosketus. Muutamalla ekalla kerralla autoin aikas paljon, mutta sitten lähti hienosti tarjoamaan aina vaan lähemmäksi tuloa niin kauan kuin sai palkan. Hiottiin myyös p.olon alkua ja loppua. Alut todella hyviä, lopussa ei meinannu nousta istuun. Annoin pienen vartaloavun toisella kerralla ja sitten saatiinkin pari oikein hyvää istumaan nousua sen jälkeen. Loppuun vielä Kapen kanssa muutama -karhu- ja -päivää- ja Rapa puolestaan peruutteli ja nyt peruuttaa jo paljon pidemmälle kun ennen. Annoin aina uuden -peruuta- käskyn jos jäi paikoilleen ja lähti käskyn jälkeen todella hienosti jatkaan peruuttamistaan!!!

Illalla kokeillaan jaksaa raahautua ulos reenaileen, niin saadaan tehtyä jotain kivaa ja vauhdikasta missä tarvitaan paljon tilaa!! Illalla olisi kanssa edessä molempien poikien pesu jasen jälkeen saakin sitten pestä kylppärin....

************************************************************************'

Alkuillasta suuntasimme Latariin koululle treenaileen Marjan kanssa. Mä ehdin ottaan molempien ukkojen kanssa ruudun, metallinoudon ja liikkeestä istumisen ennenkuin Marja ja tollerit saapuivat. Ruutu oli hieman hankalassa paikassa kun vasemalla oli hiekkakasa ja siellä kauheasti lasten leikkiämpäreitä. Kasper meni aluksi hiekkakasan viereen mutta kun huomasi ettei ole oikeassa paikassa niin hakeutui todella upeasti ruudun keskelle. Palkka tuli siis stopista tällä kertaa. Uusinnalla täydellinen ruutu ja stoppi. Rasmus myös meni hiekkakasalla, mutta se siirtyminen ruutuun ei ollutkaan sitten niin helppoa, joten päädyimme siihen että kävin näyttään keskikohdan ja sitten lähetin uudelleen ja näin toimi hienosti. Treenattiin sitten muutama kerta tuota keskelle menoa, aina välillä "himoitsi" niit muit ämpäreitä mutta hienosti meni ruutuun. Stopit aivan fantastisia!!! Metallinoudon molemmat teki x2 ja oli aikas kivat molemmilla. Liikkeestä istumiset upeat!!

Marja ja tollot kun saapuivat niin reenailtiin sitten vielä vähän lisää, nyt ruutu oli siirretty eri paikkaan ja sinne oli viety kuppi. Kape aloitti ja paineli ruutuun niin lujaa kun pikku tassuillaan pääsee!! Perään vielä tunnari joka aivan loistava myös!! Rasmus teki ruudun x2 ja molemmat TODELLA vauhdikkaat ja sitä ilmettä oli tuossa menossa!! Rapan tunnari todella huolellista työtä, mutta samalla varmaa. Rasmus myös vähän peruutteli ja taas saatiin ukkeli paljon pidemmälle. Sivulletuloja niin että koskee ollaan myös otettu joka välissä ja selvästi tulee jo paljon lähemmäksi ja lähtee itse tarjoamaan/korjaamaan jos ei palkka tule.

Treenien jälkeen suunnattiin vielä lenkille ja löydettiin uusi kiva reitti. Kaikki poijjaat taisivat nauttia ulkoilusta todella paljon tai no Kape nyt jahtasi Jepen päätä... Siinä on siis se haava ja se Kapen mielestä haisee aivan hurmaavalle, olisi sitä vaan nuoleskellu koko matkan!!   Kiitos Marja ja pojat seurasta, kokeillaan taas ehtiä piakkoin uudestaan lenkille.

Kotona sitten odotti se koirien pesu.... Taas muistin miksen hanki sellaista berniä minkä kanssa pitäisi näyttelyissä käydä, tuo peseminen ja puunaaminen on niin työlästä. Rasmuksen kanssa on niin helppoa, vähän suihkuttelee ja sit kuivaa niin se on siinä mutta tuon ison herran pesu kävi ihan työstä kun sitä karvaa on jonkin verran paljon. No nyt on Kapen tämän vuoden pesu suoritettu, ensi vuonna sitten taas uudestaan!!Hymy