Alku illasta käytiin Marjan ja Sirkan kanssa vetään jäljet Torrolle, kivasti alkoi satamaan heti kun päästiin metsään. No eipä meitä pienet sateet haittaa vaan vedettiin reippaasti jäljet neljälle koiralle, huomen pääsee sitten kattoon miten poitsujen nenät toimii tällä kertaa!!!

Piti niin mennä ulos oikein tokoileen mutta kun siellä kaiken aikaa tihuttaa vettä niin päätikin treenata sisällä, jaa miten niin mää muka mukavuuden haluinen???Kasper sai aloittaa seuraamisella ja oli todella loistavaa, samoinkun liikkeestä istuminen. Kaukot tehtiin lyhyeltä matkaa liikkeenä ja nekin sujui ongelmitta jos ei lasketa mukaan ekan vaihdon kahta käskyä. Muutama sivulletulo ihan erikseen ja sitten pari karhua ja se oli siinä. Oli muuten karhussa intoa kun pienessä kylässä, ei meinannu nahoissaan pysyä kun pääsi treenaan mamman kanssa ja vielä ekana!!!

Rasmuksen kanssa aloitettiin myös seuraamisella ja liikkeestä istumisella, molemmat oikein hyvin. Kaukot tehtiin 10m matkalta ja ne todella hyvin, vaihdot teräviä ja iloisia. Tunnari kapulalla otettiin nosto harjoituksia ja hienosti lähtee tarjoamaan kapulan nostoa kun vaan huomaa kapulan maassa ja ihan heittää itsensä sivulle istuun. Yksi kutsunouto tunnarin kanssa ja siinä loppu asento todella tiivis ja suora, kun noissa nostoharjoittuksissa olin erityisesti kiinnittänyt huomiota loppuasentoon. Mun ympäri kiertämistä peruuttaen tehtiin seinän vieressä ja nyt menee jo aika vauhdilla ympäri, vähän hienosäätötä tarvii tehdä viel lopun kanssa mutta muuten tuo oikein hyvällä mallilla. Läpi temppua muisteltiin tai ei sitä tarvinnu muistella se oli oikein hyvin Rapan mielessä, hyppää jo aikas korkealta mun käsien läpi eikä tarvi edes heittää namia enään sinne eteen!!!! Taka jaloilla kävelyä harjoiteltiin ja siinä tasapaino kehittynyt hurjasti, sillä nyt jo pomppii eteenkin päin kun aluksi ei päässy kun sivulle tai taakse!!! Rapa on nykyään oikea sirkuskoira, voitais vaikka  aloittaa koiratanssi paitsi että mä en varmaan pysyis koirani mukana!!!

Rokka aloitti sivulletuloilla ja seuraamisella, molemmat oikein hyvin. Virtaa oli ehkä hieman liikaa mutta silti pystyi seuraamaan oikein hyvin ja keskityymäänkin hetkittäin sivulla istumiseen!!!! Kaukot päätin kokeilla liikkeenä ihan parin metrin päästä ja toimi aivan sairaan hyvin, otettiin vaan maasta-istumaa-maahan. Nopeita teräviä vaihtoja, kaukot siis oikein hyvällä mallilla avointa luokkaa silmällä pitäen, sitten joskus jos jaksetaan ja päästään kisamaan sinne!!! Tunnarikapulan kanssa tehtiin noudon loppu osaa ja samaa tehtiin myös kapulalla, kapulalla ehkä parempi sivulletuloja kun tunnaria tuppas vähän pyöritteleen suussa. Antoi silitellä ja rapsutella itseään vaikka istuu kapula suussa mun sivulla, ote kapulasta oikein hyvä. Pari kutsunoutoa tehtiin, muuten oikein hyvii mutta tuppaa liikaa innostuun kun ottaa kapulan suuhun, no hyvähän se on että kapula on kiva mutta rajansa kaikella.... Mun kiertämistä tehtiin seinän vieressä ja reippaasti lähtee peruuttaan mua ympäri, ihan ei viel hallitse takapäätään joten lisää treeniä ja paljon. Pelkkää peruuttamista tehtiin lisäksi ja se hyvän näköistä. Pitihän Rokan kanssakin tehdä läpi temppua, siihen tarvittiin vähän Saken apua mutta muuten meni oikein hyvin.

Loppuun kaikki saivat ottaa yhdessä paikalla makuun jonossa, Kasper meni taaimmaksi sitten Rapa ja ekaksi Rokka. Kaikki makasi oikein hyvin kaksi minuuttia ja mä olin koko ajan piilossa. Vapautin eka Kapen, sit Rapan ja vikana Rokan, tämä meinasi mennä vähän yli hilseen pienellä pojalla mutta onnistuttiin kuitenkin lopulta oikein hyvin!!!!

Huomenna mennään sitten jäljesteleen iltapäivällä ja toivotaan että kaikki pojat löytävät kaadon ettei tule mitään hukkia matkalla!!!