Nyt alkaa flunssa vähän helpottaan ja alkaa normaali arki taas pyörimään meilläkin eli on tokoiltu ja käyty kunnon lenkillä. Perjantaina tokoiltiin omassa pihassa ja Rasmuksen kanssa aloitettiin seuraamisella joko todella hyvää ja innokasta!! Merkkiä ihan erillisenä ja Rasmus hakeutuu hienosti ihan keskelle merkin taakse ja vielä suoraan, vallan mallikelpo suoritus!!! Rasmuksen kanssa palloiltiin vielä loppuun ihan huvin vuoksi ja Rapa se vaan leikkii nykyään niin iloisesti, ihanaa!!!heart

Rokka treenasi luoksetulon maahanmenoja kiertämisen avulla ja niistä tulikin vähän parempia kun autoin tarpeeksi. Ohjatun molemmat suunnat pari kertaa kapuloilla jane hyvin kun Rokka vähän rauhoittui, ohjattua selvästi todella vaikea nakki Rokalle jos sen tekee ekana tai tokana liikkeenä, mutta kun vähän väsynyt niin lukee paremmin suunnat, eli siihen varmuutta ja sitten vaan pitää alkaa vaatia pikku hiljaa lisää. Loppun omatoimisia sivulletuloja ja ne aluksi vähän hitaita mutta kun muistui Rokan mieleen niin sen jälkeen tuli salamana sivulle!!! Paikallaan istuminen loppuun ja se hyvä kun kävin välillä vähän näyttäytymässä ja hassuttelemassa!!!

Uunon kanssa aloitettiin kanssa luoksetulon maahanmenoilla ja ne oikein hyviä kun ensin muutama kerta auttaen, niistä tulee viel hienot!!! Ohjattu tehtiin ekaa kertaa kapulan kanssa, tehtiin oikea puoli kolme kertaa ja Uuno kääntyy kapulalle todella hyvin ja pystyy meneen merkille myös nätisti vaikka kapula odottaa siellä sivussa. Seuraamisessa palkkailin kun pää nousi ylös ja Uuno lähti tarjoamaan sitä todella nopeasti kun ymmärsi mistä palkka tulee. Seuraamisen suhteen mun mieli on todella luottavainen eli kyllä se saadaan vielä loistavaan kuntoon kun vähän hieno säädetään sitä!! Tunnari maahan jäädytettyjen kapuloiden avulla ja nyt tunnari ihan täydellinen, haisteli rauhassa mutta heti kun oli oman kohdalla niin nappasi varmasti suuhun ja toi mulle!!! Loppuun paikalla istuminen pari minuuttiia niin et olin piilossa mutta juoksetelin ja lauloin aina välillä pienen lenkin pihassa, pysyi mielenkiinto kyllä piiloon!! wink

Eilen ei sitten paljoa koirien kanssa puuhattu vaan oltiin vaan ja hengailtiin kotona pihassa!! Tänään kävin iltasella tokoileen Eijan ja Reiskan kanssa MTT parkissa ja jälleen mun kaikki kolme koiraa pääsi hommiin!! Rasmuksen kanssa aloitettiin ruudulla, tein ihan normaali ruudun reunanauhoilla mutta sitten viljelin parkkiin 6 muutakin törppöä ja testasin löytääkö mun koirat oikeesti ruudun ja kyllä Rasmus vaan löysi ei mitään ongelmaa edes!!! Ruudun loppuosa kiertämisen avulla ja autoin selvästi namilla ja sillä sai Rapaan kyllä lisävauhtia!!!
'
Rokka pääsi etsimään myös ruutua ja löytyi todella helpolla, hienot ruudut!!! Ruudun loppuosa kiertämisen avulla ja siinä tulee nyt hyvää vauhtia mun sivulle kun ohjaan namilla, tämä toimii namilla paremmin kuin lelulla. Salamaliikkeen kävelyä vaan merkkien vierestä ja käännöksiä ja ne ok. Seuraamista ja pysähdyksistä palkka ja seuraaminen kyllä tuntuukin todella hyvältä kun ne mun kädet on hillityt, kaiken lisäksi seuraaminen mun mielestä on alkanut tiivistyä!!! Loppuun vielä luoksetulon seisomaan stoppeja kiertämisen avulla ja suoria luoksetuloja, stopit teräviä ja suorissa oli vauhtia!!

Uuno aloitti kanssa ruudun etsimisellä ja kyllä se ruutu löytyi eli voi todela että mun koirat löytää ruudun!!! Ruudunloppuosa kiertämisen avulla ja tulee lujaa sivulle mutta Uuno tarvii opettaa vähän jarruttaan aikasemmin kun tuppaa valumaan puol metriä musta ohi kun tulee niin lujaa. Liikkeestä istumista ihan alkuopetusta kun ei olla sitä varmaan tehty ennen ku kerran tai kaks, mutta kyllä se siitä alkaa muodostuun! Luoksetulon seisomaan stopit hienot ja suorissa oli vauhtia, lumikasat vaan pällysi välillä kun mentiin lelun perässä!! Loppuun vielä kaukojen ekaa nousua pitkältä matkaa (15m) istumaan nousu ihan kunnossa ja siitä kokeilin seisomistakin ja sekin toimii. Maasta seisomaan nousu vaatii viel tekniikka treeniä paljon lisää, ei voi viel yhdistää tollaiseen treeniit!
Kiitos Eija ja Reiska seurasta oli kiva tokoilla yhdessä!!! laugh