Tänään päivä meni Loimaalla jälkitalkoissa, joissa tapahtui ja sattui kaikenmoista mutta niistä jutuista lisää vasta huomenna kun koe on ohi!!! Alku illasta tokoiltiin Anskun ja koirien kanssa MTT:n parkkiksella, Uuno aloitti ruudulla. Vietiin ruutuun yhdessä lelu ja sitten 20m ja tuo mun kääpiö karkasi sinne pari kertaa joka siis aivan älyttömän hyvä juttu kun ennen motivaatia ruutuun ollut vähän huono!!! Puun kierron avulla nostatin vähän herran kierroksia ja kyllä ne muuten nousi... Samaisessa puuhassa Uuno myös hyppäsi mua suoraan nenään kun vähän hetsasin sitä, kuului vaan kamala rusahdus mun nokasta mutta onneksi ei tullut verta... Nokka siis vielä tallella ja eipä kamalasti ole edes turvonnut!!!! En muuten edes huutanut tai tehnyt muutakaan ihmeellistä vaan olin super onnellinen kun Uunon kierrokset alkaa hieman nouseen!!! Sivulletuloja tehtiin joka suunnasta ja parantuneet. Loppuun liikkeestä seisomista ja seisomassa pysymistä ,molemmat oikein hyvin!!!

Rasmus treenasi metallikapulan kanssa hassuttelua. Seuraamista niin että perusasennoista palkka ja seuraaminen hyvää. Suora luoksetulo joka olisi saanut olla tänäänkin vähän vauhdikkaampi. Paikalla makuu yksinään varmaan reilu 5 minuuttia ja makasi oikein nätisti ei haitannut vaikka Fyra juoksi vierestä ruutuun!! Lopuksi Rapa pääsi vielä ruutuun kipolle syömään!!!

Rokan kanssa aloitettiin ohjatulla ja vasemmalla puolella joka tänään oikein hyvin!!! Ruutu kerran merkin kautta ja siinä ekalla lähetyksellä Roksu toi mulle kapulan mutta toisella sitten hienosti ruutuun lelulle. Loppuun paikalla istuminen 3 minuuttia ja ei mitään oneglmia istui oikein nätisti!!!

Uuno tuli vielä viimeiseksi makoileen paikalla oloon Lucaksen viereen ja siellä herran makailivat somasti vierekkäin!!! Kiitos Ansku treeneistä mukava treenata yhdessä ja muutenkin taas juoruilla!!!

Huomenna kello soi aamusta ja sitten Loimaalle mejäilemään Rapan kanssa, katsotaan miten meidän käy, odotukset ei ole kamalan korkealla kun maasto aika riistainen mutta huomen sen sitten näkee!!!