Tänään aamulla kello soi kukonlaulun aikaan ja lähdin hakemaan Katia ja Jolindaa, siitä sitten suunta kohti Hyvinkäätä ja spanieleiden erikoisnäyttelyyn. Oltiin Hyvinkäällä hyvissä ajoin melkein tuntia ennen kehän alkua, Rokalla oli siis hyvää aikaa tutustua paikkaan ja totutella näyttely tunnelmaan ennen ensi esiintymistään!

Rokka todellakin esiintyi aamulla ensimmäisenä ja esiintyikin todella hyvin. Tuomari halusi kaikki koirat pöydälle ja siellä Rokka seisoi todella hyvin ja rennosti. Tuomarin käsittely meni hyvin, hampaiden katsomisen sijaan Rokka olisi halunnut vaan pussailla tuomaria mutta näytti sitten hampaatkin kivasti. Lattialla sai seisottaa aika pitkään pentua, kun tuomari oli todella perusteellinen mikä oli todella hyvä juttu. Seisottamisen jälkeen vielä juostiin ja sekin sujui todella kivasti, vaikka lattia oli hieman liukas paikoittain. Sijoituttiin omassa pikku pentu luokassamme kolmanneksi ja saatiin KP eli aika kiva näyttely uran aloitus!!!

Sit sai hetken huokaista ennen Rapan vuoroa. Valio uroksia oli yhteensä 15 ja Rapa esiintyi ensimmäisenä. Tuomari heti katsoi korvia ja olisi toivonut vähän lisää mustia karvoja sinne. Hännässä Rapalla on sellainen patti kun Kape on purru sitä häntään joskus aikoja sitten, niin siitä sitten tuomari kiinnostui ja ihmetteli sitä, vaikka mulla on usein siitä sanottu et ne on täysin normaaleja.... No ei se sitten loppupeleissä kamalasta tuomaria haitannu sillä eri tuli. Kilpailuluokkaan pääsi mukaan kaikki 15 koiraa ja ensin valittiin 7 koiraa jatkoon ja tähän ryhmään Rapa pääsi mukaan. Seuraavalla kierroksella me sitten tiputtiin ja korvakorut olivat varmaan syy siihen sillä kaikilla jatkoon pääseillä oli upeat korvikset!! No todella hyvä suoritus tuo erin saaminen ja yleensäkin noin pitkälle pärjääminen.

No urosten jälkeen se hässäkkä sit vasta alkoi, sillä esitettävänä oli aika liuta neitejä. Melkein jokaisessa luokassa kävin esittään neitejä ja mielstäni neidit esiintyi todella kivasti. Rapan tyttö Tuike tuli hienosti pn2 ja sai sertin ja kaiken huipuksi tuli valioksi!!! Paljon onnea Tuike, oli todella ihana esittää niin hienoa neitiä!!! Kehässä pyöri yhteensä 8 Rapan jälkeläistä ja kaikki saivat erin, siis aivan todella uskomataonta ja mahtavaa!!! Mulla taitaa olla oikeasti aika hieno mies ja ISO kiitos siitä Sirpalle!!!! Kiitos kaikille Rapan jälkeläisten omistajille kun toitte upeat koiranne tänään Hyvinkäälle!

No eipä se näyttely sit vielä siihen päättynyt..... Sit vuorossa oli kasvattaja luokat ja Black Amiikos hienosti Rop-kasvattaja ja KP!!!! Eli isoon kehään mentiin esittään hienoja koiriamme. Kasvattaja luokan jälkeen vielä vuorossa jälkeläisluokka ja Rapan luokka oli ainut mitä esitettiin. Tuomari kehui Rapaa ja jälkeläisiä todella kovasti ja antoi tietenki KP:n meille ja siit sit kanssa isoon kehään!!! Isossa kehässä ei tullut enään sijoituksia, mutta on se vaan niin hieno tunne esittää kauniita koiriamme siellä katselijoille, saa todellakin kävellä rinta rottingilla kun meillä on niin upeat koirat!!!

Kotana oltiin illalla seitsemän aikaan eli reissussa oltiin 12h, olipa kiva päästä sohvalle röhnöön ja kattoon telkkua. No mutta kyllä joka vuosi pitää erkkariin mennä ja uhrata sille se ihan koko päivä!!! Kuvia on tulossa myöhemmin kun  vaan saan ne!!!!