Tänään aamulla otin muutaman tunnin nokoset ja sitten lähdettiin maalle kun poikien kasvattaja Sirpa tuli käymään. Mukana oli pikku neiti Lacina myös, oli neiti kovasti kasvanut ja vauhtia oli edelleen ainakin yhtä paljon kun sillon jouluna. Sirpalla oli myös mukana muut kooikeri neidit ja Ville mäykky oli aivan intona kun oli paljon leikki kavereita!!!

Sirpan lähdettyä treenattiin Rapan kanssa. Aloitettiin ruutuun kupille juoksuna, jossa vauhtia riitti niin paljon että ruudun reunanauhat lenteli pitkin pihaa!!!Kieli ulkona Perään otettiin ruutu ilman kuppia, joka myös vauhdikas ja pysähtyi kun seinään -seis- käskystä!!! Palkkasin stopin lisäksi yhden maahanmenon, jotka ovat olleet vähän hitaita nyt oli suht hyvä, parannetavaa vielä on.

Idarin asennot suorapalkkasin ja kaikki hyviä. Istumises pieni vartaloapu jonka ansiosta istuu todella nopeasti. Perään tehtiin vielä idari liikkeenä. Seisomisessa palkka pysymisestä, istumises mä mokasin kun en antanu vartaloapua. Uusinnalla myös mä muistin mitä pitää tehdä ja istuminen hieno, siitä palkkasin mukaan lähtemisestä ja viimeiseksi maahanmeno suorapalkalla.  Idarin jälkeen palkkailin seuraamisesta ja otettiin paljon täyskäännöksiä ja palkka tuli vaan tiiviistä käännöksistä. Noissä käännöksissä mun pitää kanssa muistaa kääntää päätäni oikealle niin Rapa pysyy paljon paremmin mukana.

Tunnari tehtiin muutamaan kertaan kun nosti 2x viereisen kapulan, vaikka omaa ei ollu pidetty kädessä kun noin 10sek..... No kolmannella kerralla upea suoritus. Tunnari pitää vaan nyt treenata ja miettiä onko siinä jokin ongelma vai oliko tänään vain huono päivä tai jotain... Joka kerralla haisteli hienosti kaikkia kapuloita, et ei ainakaan hätiköiny tai sählänny kapuloilla.... No se saattoi olla jokin juttu mikä tuli ja meni....

Treenien lopuksi vielä juoksu ruutuun ja kupille. äihin oli hyvä lopettaa ja leikkiä vielä hetki ja sitten auton nokka Elonkiertoon nauttimaan AURINGOSTA!!!Cool

 

Sää oli mitä ihanin ja onneksi oli kamera mukana niin sai otettua taas muutamia kuvia pojista ja maisemasta!!!

Kumpi ehtiin ensin mamman tykö niin saa namia!!! Meillä aina joskus poikien kanssa erilaisia nopeus kilpailuja!!!!

Miksiköhän tuo Kapen vasen korva aina nousee tuollailla ylös kun loikkii mun luokse, se on muuten joka kuvassa tuo vasen korva, hassua!!!

Kape helpottaa mun hommia ja pesee itse itsensä hangessa!!!

No tuossa kuvassa on sit molemmat korvat ylöspäin Kasperilla!!

Kauniin valkoista

Kuurankukkia jäänyt kiinni tolppaan!!! Hauskan näköisiä!!

Kasper suostui lopulta poseeraamaan, ilme ei ole mikään parhain. No Kapea ei ole luotu missiksi!!!Hymy

Rasmukselle taas poseeraminen tuttua puuhaa, mutta en tiedä onko niin mieleistä....

Kurkistus aidan kolosta et näkyykö mitään mielenkiintoista!!!