Eilen aamusta lähdettiin pääkaupunki seudulla Rapan ja Rokan kanssa. Ohjelmassa oli tokoa, pentujen ihmettelyä ja messarin parkkipaikan etukäiteis katsaus!!! Ensimmäiseksi aamulla ajettiin kylään Dajon&Goskon (niin oli siellä Elina ja Lorens kanssa kotosalla) luo, sieltä matkattiin yhtä matkaa tokoileen läheiselle koirahalille. Halli oli oikein mukava ja siellä tullaan varmasti käymään uudestaankin.

Rasmus aloitti tokot, otettiin pari metallinoutoa ja ne hieman hitaat mutta suoritukseenn saattoi vaikuttaa kylmä kapula, kun pakkasta oli se noin 20 astetta ja hallis ei ollu paljoo lämpeempi kuin ulkona. Ruutua tehtiin kipon kanssa muutama kerta ja kaikkilla kerroilla todella hienosti suoraan kipolle. Hyppynouto tehtiin pari kertaa ku ekalla kerralla jäi heilutteleen velipojalleen häntää.... No toisella sitten oikein mallikelpoinen suoritus. Liikkeestä istuminen otettiin muutaman kerran ja se aivan moitteeton suoritus!!! Looppun vielä kaukoja ensin liikkeenä ja sitten leikkien ja ne vallan mallikelpoiset!!! Rapa oli todella iloinen ja reipas treeneissä vaikka kyseessä olikin vieras halli, vähän piti velipojalla heilutella häntää välillä ja mietiskellä et voisko sen kanssa leikkii mutta eipä pojat kuitenkaan leikkineet yhdessä, olisi saattanut tulla vähän sanomista loppu peleissä!!!!

Rokan kanssa aloitettiin vauhdikas hetki perusnoudoilla ja ne todella vauhdikkaat, tehtiin puukapulalla koska tuo metalli hieman hankala vielä niin en uskaltanut  kokeilla kylmyyden takia. Hyppynoudot muuten ok mutta ekalla kiersi esteen mennessään.....mistäköhän moinen johtui.... Ruutu tehtiin ensin lelulla ja sitten pari tyhjää, muuten ok mutta tyhjissä kun pysäytän niin heittäytyy nyt suoraan maahan kun satuin sitä kerran kokeileen, voi mua..... Ruutu itsessään oikein hyvä ja meni joka kerta hyvin keskelle ja todella lujaa. Liikkeestä istumiset oikein hyvät. Kaukot myös erittäin mallikelpoiset niin liikkeenä kun leikkien, leikkiessä tahtoo vaan tarjoilla niin kovalla vauhdilla eri asentoi etten mä meinaa pysyä perässä. Loppuun viel tunnari kun kerran oli taas liikkuri käytettävissä, tehtiin kaksi kertaa molemmilla toi oman mutta tuppaa vähän tassuilla siirteleen vääriä ja ehkä myös sen takia koska on niin kovin innoissaan kun pääsee kapuloille. No motivaatio ja oikea ilme on ainakin kohdallaan kyllä se tarkkuus ja maltti kai joskus perässä tulee!!!! Vähjän otettiin perään viel aksaa ku toisella puolella oli esteen valmiina. Kiitoksia Elina, Lorens & pojat et saatiin tulla tokoileen ja tullaan mielellään uudestaankin ja Elina ilmoittele niistä möllikisoista jos sellaisii on!!!

Sirpa ja Reijo tulivat sopivasti paikan päälle kun oltiin treenattu ja siirryttiin kahville ja ihmetteleen koira maailmaa jälleen kerran!!!! Käytiin katsastaan myös messarin parkkialueet kun mulla vähän probleemaa et mihin ajan auton kun menen sinne, no eiköhän sieltä sitten parkkipaikka löydy et mäki pääsen messariin!!!

Iltapäivällä kyläiltiin vielä Mairen ja Jeskan (Black Amiikos Jebeltsje Jecka, Rapan tyttö) luona ja siellähän oli kolme suloista pentusta, Rokan pentusii!!!! Kyllä olivat pennut ihania ja niitä oli niin kiva pallutella, toisessa uroksessa oli selkeästi isukin ilmeitä ja eleitä yhtä varmasti tapsutteli ja katseli uusia asioita et siitä tuli kyllä ihan mun suosikki!!! Ihania pentusia kerrassaan ja Kiitoksia Mairelle kun sain tulla kyläileen!!! Muutama kuva lapsosista:

Kaik kolme samas kuvas

Illalla Forssassa oli pussikoirien järjestämä luento: harrastuskoiran fyysinen harjoittelu ja lajikohtainen kuormittavuus lajeina pk-lajit ja agility, luennoitsijana Elina Karhumäki/eläinfysioterapeutti. Voin sanoa että oli mun mielestä ainakin todella hyvä luento ja tuli monta uutta asiaa joita en ole itse edes tajunnut ajatella ja miettiä. Koiran kunnon kohotuksesta puhuttiin ja siihen saatiin ohjeita miten saa laadittua kunnonkohotus ohjelman niin että se on mahdollisimman hyödyllinen ja nythän meillä varmaankin tässä lähipäivinä kokeillaan vähän tehdä hahmotelmaa et miten aletaan kuntoileen. 2.5h tuntia meni ihan huomaamatta, olisi voinut kuunnella vielä vaikka kuinka paljon lisää.

Tänään sitten aloitettiin kunnonkohotus kunnon metsälenkillä ja pojat saivat tarpoa hangessa ja juosta niin paljon kun tykkäsivät. Ilma oli mitä ihanin vielä kun olisi aurinko paistanut niin kaikki olisi ollut täydellistä ja olisi voinut raahata kamerankin ulos lenkille. Huomenna uudestaan kunnon kohotuslenkille!!!!