Meillä koirat ovat viettäneet joululomansa etuajassa kun mä olen ollut vähän reissussa viikonlopun tyttöjen kanssa ja koko ukko sakki hengaillut kotosalla!!! No koiruuksille tekee hyvää välillä pitää treenitaukoa ja olla vaan ja nautti syömisestä ja pihalla juoksemisesta!!!

Tänään aamulla palattiin sitten arkeen ja lähdettiin tokoileen Saloon uuteen koirahalliin Marikan ja Helin+Antin kanssa, halli oli todella kiva ja sinne kyllä menen uudestaankin varsinkin jos tulee paljon pakkasta ja lunta talvella.

Uuno aloitti paikallaololla joka tehtiin käskytettynä, siinä meni naapurin käskyllä maahan mutta korjasin mutta pientä hätiköintiä Uunolla ja malttamattomuutta, voi olla et johtui siit ku ei olla tosiaan pariin päivää treenattu mutta kyllä silti pitää malttaa eli sitä treenattava. Ruutu tehtiin ensin EVL tyyliin niin et siel pallo mutta selvästi jää hieman nyt vaanimaan palloa kun menee lähelle ruutua, merkki hienosti. Alustalla ruutua pari kertaa ja sen kanssa kyllä menee sinne paremmin joten nyt jatkossa tehdään ruutua alustalla kun kerran sillä parempi. Pari tyhjää ruutua myös ja ne hienosti.

Rokka teki välissä ruudun kanssa peri kertaa ja ne ihan kunnossa. Ohjatun vasenpuoli niin et haettava kapula lähempänä mutta lähti taas minne sattuu. Onneksi Heli tarkkaili meitä ja sain hyvän vinkin eli kohdistan oman katseeni merkin ja mun väliin ja käännän sit vasta haettavalle kapulalle kun lähetän sinne. Kokeilin tätä ja Rokka lähti heti kääntyyn kun vähänki käännän päätäni, miksiköhän ei ole tuokaan tullut itselle mieleen vaikka olen siitä kyllä kuullut.

Uunon kanssa tehtiin siinä muiden sivussa kapulan nostoa ja aika kivasti menee sinne kapulan takakautta. Seuraamista myös siellä muiden seassa ja se nyt hyvin, Uuno malttoi hyvin eikä lähtenyt edistään. Hyppyä käskytettyä alo tyyliin.... No siinä sitten pomppi liikkurin käskystä eli palkkailin sit vaan kontaktista niin sitten alkoi keskittyyn mun käskyihin. Tuota kontaktitreeniä tehtävä paljon uusissa paikoissa kun Uunon keskittyminen vaikeaa ja kaikki uusi ja ihmeellinen kiinnostaa. Itse hyppy ihan kunnossa!! Tunnaria kokeilin ihan liikkeenä kun kerran kapulat esillä, ekalla kerralla meni hyvin kapuloille ja alkoi haisteleen mutta maassa joku ihana huja jäi nuuskiin sitä ja nuoleskeleen..... No toisella kertaa siirrettiin kapulat toiseen paikkaan ja Uuno teki hienon tunnarin, siis oma nousi eli tunnarin idea on siis ymmärretty ja ei tarvinut alle edes oman piilotusta!!! Tehtiin viel loppuun suora luoksetulo ja muutama liikkeestä maahanmeno ja nekin oikein hyvin!!!

Rokka pääsi tekeen viel hyppynoudon ja siinä ongelmaksi muodostui kapulan pomppiminen kun matto heilautti sen ihan minne sattuu.... No saatiin kuitenki onnistunut suoritus ja se oli siinä!!! Kiitoksen Marikalle ja Helille kun sain tulla teidän kanssa treenaaman ja paikka oli kyllä todella kiva!!!

Loppu päivä on mennyt tässä kotona vaan ollessa ja ihmetellessä, huomen lähdetään kyllä kunnon lenkille jo metsään ja taas vähän tokoileen. Tokoilu on vaan niin kivaa ja ihanaa!!!