Tänään ei ehditty koirien kanssa tekeen muutakun lyhyehkö lenkki ja sitten mentiin Uunon kanssa Somerolle paimentaan vaikka vettä tuli ajoittain lähes kaatamalla mutta se ei meitä haittaa. Uuno paimensi jälleen pari kertaa ja oli todella loistava pieni paimen!!! Onnistui maahanmenot, lampaiden luota pois tuleminen jne.... Ekan kierroksen Uuno oli liinassa kun halusin varmistaa ettei mene lampaille ilman lupaa vaan kulkee mun vierellä ja se onnistui todella hyvin, samoin pois tuleminen onnistui hyvin. Toisella kiekalla liina jätettiin pois ja ei mitään ongelmia vaan Uuno kuunteli ja totteli todella nätisti!!!

Maahanmenot onnistui myös hienosti ja pikku herra pysyy aikas kivasti maassa ja odottaa lupaa jatkaa matkaa!!! Jotenkin todella pienellä aikaa Uuno edistynyt ihan hirveästi paimennuksessa, kun pari viikkoa sitten vielä ei ollut tietoakaan mistään maahanmenoista tai vastaavista ja nyt ne on jo lähes kunnossa!!! On tuo paimennus vaan niin ihanaa niin Uunon kun munkin mielestä!!! Ensi viikkoa odotetaan jo innolla!!!

Nyt olenki itse jo Hämeenlinnassa ja koirat kotona kun mun alkaa huomenna koulu ja en jaksa aamulla ajella joten tulin Jaanalle yökyläileen...