Aika äkkiä tuo lumi vaan sulaa. Oltiin aamusta lenkillä Elonkierrossa ja oli lumi paljon vähentynyt, näkyi jo maa paikka paikoin. Tehtiin oikein kunnon jalkajumppa lenkki kun paineltiin siellä pellol hangessa, saivatpa pojatkin tehdä vähän töitä kun juoksivat eteenpäin. Ilma oli todella lämmin, kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta.

Iltapäivällä käytiin Marjan kanssa reippaalla ratsastuslenkillä ja sitten äkkiä treenaan Forssaan. Rasmus treenasi ekaksi paikallaolon ihan kisamaisesti. Oli ollu rauhallisesti, ainut että vähän tärissy (asfaltti on aika kylmä, johtui varmaan siitä), oikein hyvä paikallaolo!!!! Ruutu tehtiin 2x kupille juoksuna, luoksetuloon haettiin vauhtia namipallon kanssa ja onnistuttiin aikas hyvin. Seuraamista tehtiin pari aika lyhyttä pätkää ja palkkasin perusasennot, jotka hyviä. Kosketus alustalla leikittiin ja kasvatettiin matkaa alutan ja mun välillä. Nyt oli jo yhtä innokas hyppään sen päälle kun sisällä, pitäisi aina muistaa et on ihan eriasia treenata sisällä jotain asiaa kun ulkona.....

Treenit kokonaisuutena meni ihan kivasti, mutta se oikea ilme oli kateissa. Otti tänään taas häiriöö muista koirista tai siis paremmin sanottuna collieista ja sen takia oli hieman jäykkä. Jotenkin nyt muutenkin treeneissä se oikea ilme on ollut hukassa vaikka hommat on tehty hyvin. Olen kyllä vähän lepsuillu siitä et Rapa ei saa multa muuten huomioo kun treenatessa, on se vaan niin kiva höpöttää noille koirille tuossa päivän mittaan ja rapsutella..... Tiedän että tätä täytyisi taas rajoittaa, mut se on vaan niin vaikeeta....Silmänisku Ajattelin oikein asiaa ja tajusin että kaikki treenit joissa -ilme- on ollut kateissa on sellaisia et olen ollu päivän itse kotona enkä töissä.... Siis koirat ovat saaneet jo katella mua tarpeekisi eli kun seuraavaksi mennään kimpassa treenaan kokeilen olla päivällä poissa kotoa niin että koirat saavat olla keskenään ja kerätä voimia treeneihin. Rasmusta häiritsee myös tuo loska ja kura.... Voipi olla yksi syy sekin et on vähän hukassa se paljon puhuttu ilme.

Toivottavasti tää kevät jatkuu tätä vauhtia niin ensi viikolla pääsee vetämään jälkeä ja saadaan taas vähän muutakin treenattavaa kun toko, vaihtelu varmaan virkistää niin koiraa kun ohjaajaa!!!