Nyt se viimeinen kerta sitten kurssista on ohi...Otsan rypistys, no onneksi uusia kursseja tulee ja eihän siihen seuraavan alkuun ole kuin viitisen viikkoa!!!

Tänään sitten kilpailtiin leikkimielisesti. Ensiksi ohjaajan piti ottaa mahdollisimman vähän askeleita, seuraavassa mahdollisimman vähän käskyjä ja sitten viimeiseksi nopeus ratkaisi. Lentsu oli rakentanut meille "radan" missä oli erilaisia tehtäviä ja tehtävät piti suorittaa annettujen ohjeiden mukaan. Välillä aina vaihdettiin rataa. Oli kyllä kivaa ja samalla tuli harjoiteltua kaikkea mitä tuomarit kokeessa toivoo eli ei turhaa liikkumista eikä käsimerkkejä ja sit vielä sitä nopeutta. Eipa tainneet koirat edes tajuta että treenataan tokoa kun oli niin erilaista!!!

Lopuksi vielä harjoiteltiin omia ongelmia, no meillähän noita ongelmia ei nyt oikein ole ainakaan mitään suuren suurta ja jos onkin niin tiedän jo mitä niiden kanssa teen. Rapan kanssa käytiin läpi merkkiä, kun en ole sitä sille vielä oikeestaan yhtään opettanu, no nyt on ohjeet ja niillä lähdetään sitä työstämään kotona. Vikaksi vielä paikallamakuu joka aivan super hyvä Rapalla!!!Hymy

Oikein kiva viimeinen kerta, Lentsulle suuri kiitos aivan mahtavasta kurssista!!!Hymy