Olipa kerranki kiva lähtee näyttelyyn vasta aamupäivällä eikä kukonlaulun aikaan aamusta, no huonona puolena tässä on tietenkin se et siel menee koko päivä.... Suunnattiin Saken ja koohottimen kanssa siis Lahden kansainväliseen näyttelyyn, kooikereita oli ilmoittettu hienot 16 kipaletta mutta paikalla oli 10 kipaletta tuomari muutoksen takia. Tuomarina tänään toimi Leila Kärkäs ja hän piti tiukkaa linjaa koko arvostelun ajan.

Rokka aloitti koohottimet ja samalla esiintyi ihan ekaa kertaa näin oikeissa näyttelyissä täällä Suomen maalla, siis jos pentuluokkia ei lasketa mukaan. Herra sai esiintyä ihan yksin junnuissa kun kaksi muuta junnua olivat peruneet tulonsa. R esiintyi todella hienosti, antoi tuomarin tutkia ja mitata itsensä rauhallisesti, myös juoksu osuus meni oikein kivasti. Tuomioksi saatiin H kun tuomarin makuun Rokka taisi oli liian korkea.... No kaikilla on oma makunsa.....

Ennen Rapaa käväisin kehässä Rapan pojan Leon kanssa  ja saatiin tulokseksi EH kun nuorta miestä vähän jänskätti tuo esiintyminen ja halli myös toi omia paineita. Rapa aloitti sitten valio luokan johon oltiin saatu myös kanssakilpailija. Rasmus esiintyi muuten aivan hyvin, mutta tuo juokseminen on kyllä aivan hirveetä kun ei Rapaa voisi se vähempää kiinnostaa vaan matelee tulla siellä mun perässä.... Sisänäyttelyissä tuo ravi on jotenki hitaampaa kun ulkona, no onneksi nyt mennään taas kesää kohden ja tiedossa on vaan ulkonäyttelyitä. Rapan tuomioksi saatiin ERI ja voitti valioluokan!!!

Paras uros kehään mentiin sitten Hessun (Rapan pojan) kanssa ja Hessu nappais upeasti PU1 sijoituksen, PALJON ONNEA HESSULLE JA KOTIJOUKOILLE, on Rapalla vaan hieno poika!!! Eikä sitä sanota et pojasta se polvi paranee ja näin tässä nyt on käyny!!!

Narttu kehässä tuli myös pyörähdettyä Lacinan kanssa ja haettua EH, mutta neiti esiintyi kyllä oikein mallikelpoisesti ja asiallisesti!!!! Sirpa sai tänään kansvattaja ryhmän ja tuomarilta todella hienot arvostelut!!! Onnea Sirpa!!!

Rokan arvostelu: Koon ylärajoilla. Etuosasta vielä kovin kapea. Hieman kevyt kuono ja silmät voisivat olla tummemmat. Pystyt lavat ja hieman lyhyt kaula. Takaosa saisi olla paremmin kulmautunut. Taka-askel hieman jäykkä. Kaunis karvapeite ja hyvä väri. Esiintyy hienosti. H

Rapan arvostelu: Kookas uros jolla hyvät mittasuhteet ja oikea tyyppi. Vahva uroksen pää, hieman liikaa poskia. Hyvä asentoiset korvat joissa voisi olla enemmän hapsukarvaa. Hyvä ylälinja ja tasapainoinen rakenne. Hyvä runko ja häntä. Kyynerpäissä löysyyttä muuten hyvä liike. Hyvä karva, väri ja käytös. ERI1, PU2 ja vara-cacib

Kotimatkalla poikettiin vielä kyläileen Hämeenlinnaan ja sitten äkkiä hakeen Kapea hoidosta, iso mies oli kyllä niin intoa täynnä kun näki meidän saapuvan pihaan!!! Kiva että on riemuissaan kun näkee kotiväen!!!! Nyt kyllä väsyttää niin että kohta taidan kaatua tuonne sänkyyn pötköttään ja luulen että silmät painuu kiinni ennenkuin pää on tyynyssa!!!