Päiväl käytiin lenkkaileen Marjan kanssa ihanassa syksyisessä auringon paisteessa. Ennen lenkkiä otin Kasperin kanssa vähän seuraamisen käännöksiä jotka oli tosi hyviä!! Kasperilla oli taas intoa ku ei oltu moneen päivään treenattu. Sit ajattelin ottaa tunnarin, K oli vähän erimieltä ei sopinut hänen ohjelmaansa tänään. Ei siis vaan halunnut tehdä sitä...joko nosti ekan kapulan tai sit ei mitään....
2006879.jpg
Kasper sit esitteli lenkin jälkeen taitojaan noutajana taitaa olla parempi vaan harrastaa paimenkoirani kanssa noutaja juttuja kun tokoa!!! =)

Rasmus pääsi tekeen kans tnnari ennen lenkkiä, ekalla kerralla nosti väärän kun oli taas ihan liikaa virtaa ja ei muistanu keskittyä tarpeeksi. Toistolla upea tunnari, sit kerta kiellon päälle vielä ja taas todella upea tunnari. Nyt otti heti oman suuhun ja palautti reippaasti, varmuutta on siis tullut tähänkin. Marja sai toimia liikkurina ja käskyttää luoksetulon, mis sitten ekalla kerralla pysyi hienosti maassa niin kauan ku liikkuri sanoi -käsky- siin vaihees nousi. Uusinnalla pysyi hienosti ja palkkasin maahan. Yks suora luoksetulo väliin käskytyksellä ja sit taas palkkasin maahan vaik liikkuri huuteli -käskyä-.
Lenkin jälkeen tehtiin Rasmuksen ja Jepen kanssa hakuruutua. Ensin hakeen pääsi Jeppe ja perään R joka todella innokkaasti lähti hakuun ja teki hyvin töitä -> toi damin vauhdilla takaisin. Hyvää vaihtelua tottis treeneille, R tykkäs tästä niin paljon et huusi oikein ku Jeppe haki eikä hän päässyt!!! Empä ole ennen kuullut koirani huutavan sen takia et haluis tehdä töitä lisää!!!
2006882.jpg

Pojat ottivat pienen paikallaolon kun haettiin loput damit Marjan kanssa pois metsästä!
2006953.jpg

Ilta treenit tehtiin maalla. Aloitin jälleen tunnarilla et saisi työskentely varmuutta. Todella tarkka ja hieno tunnari!! Ruutua otettiin muutama kerta juoksuna vaan kupille, vaikeudeksi tuli pimeys joka taas tuli niin äkkiä ja yllättäen, silti näki ruudun hyvin. Otettiin myös pieni palkkaamattomuus treeni eli seuraamista pätkä ja ruutuun missä palkka kupissa!! Viimeisenä viel hyppynouto, piti kokeilla uutta noutokapulaa. Muistin Lentsun ohjeen: hetsata sen jälkeen ku olin kapulan heittäny, tuli paljon lisää tarmoa
hyppyyn ja noutoon!!! Tätä täytyy vaan muistaa kans tehdä!!!
Lopuksi leikittiin vielä narupallol ja peruuteltiin kaikkien huviksi!!!

Illal viel varmaan teemme iltanaksuttelut joista on vähän niinku tullu jo tapa!!!