Keskiviikkona käytiin hoitaan vähän joulujuttui Uunon ja Obelixin kanssa ja samalla reissulla käytiin vähän tokoileen Feeniksin parkkaipaikalla. Rasmuksen kanssa tehtiin ruudun keskikohta treeniä ja ensin Rapa tarjosi merkkiä kun ollaan sitä nyt treenattu mutta muutamalla toistolla alkoi keskikohta löytyä. Liikkeestä istumista mun jalkojen välissä pujottelun yhteydessä ja hyvin Rapa kuunteli käskyi. Loppuun viel haettiin muutama kerta omaa tunnari kapulaa lehtien seasta!!

Rokka aloitti myös ruudun keskikohdalla ja oli siinä treenissä kyllä ihan super hyvä, löysi keskikohdan todella hyvin joka kerta!!! Jääviä palkkailin sekalaisessa järjestyksessä, seisomiset nyt vaikeita mutta alkoi onnistuun muutamalla toistolla!!! Pari oman tunnarikapulan piilotusta ja kyllähän ne pikku Rokalta löytyi!!!

Uuno aloitti kanssa ruudun keskikohta treenillä ja oli siinä aikas hyvä, lähti hyvin etsimään oikeaa kohtaa kun heti ei tullutkaan palkka. Liikkeestä maahanmenoja muutama ja ne löytyi nyt kun oli tuossa yksi päivä vähän hukassa. Omaa tunnarikapulaa piilotettiin pari kertaa ja Uuno tekee aktiivisesti töitä ja etsii kapulan. Loppuun luoksetulon loppuosaa kiertämisen avulla mutta se ei oikein toimi eli siihen pitää keksiä joku muu juttu, pohdintaan!!!

Torstaina käytiin illalla paimentaan Uunon kanssa ja olipa mun pieni paimenpoika jälleen niin taitava. Ekalla kierroksella kuljetettiin lampaita kahdeksikkoa "tolppien" välissä ja se sujui hyvin kunhan mä vaan keskityin hommaan ja puhunut mitään samaan aikaan ku tehtiin töitä eli mä en voi tehdä liian montaa asiaa samaan aikaan!!! Toisella kierrokselle hakukaaria ja ne alkaa muodostuun aika hyviksi.

Tänään lenkkeiltiin elonkierrossa Anskun ja länderi neitojen kanssa, olipa mukava reipas lenkki ja tuli samalla tehtyä vähän suunnitelmii ensi vuodelle!!! Lenkin jälkeen Uunolla ja Obelixillä oli vähän hommia Leevin kanssa Forssassa ja samalla käytiin Obelixin kanssa citykäveleen Prisman pihalla ja eipä tuo mistään stressaa tai ihmettele mitään tilanteita!! Uunon kanssa tehtiin kontakti treeniä Prisman ovien edessä ja se sujui hyvin ja parani treenin aikana. Seuraamista kyhyitä pätkiä ja niiden aikana ei ottanut yhtään häiriöö ohikulkijoista, muutama liikkeestä maahanmeno ja kaukojen vaihto ja eipä niissäkään häiriintynyt mistään. Loppuun 3 minuutin paikalla makuu siellä liikenteen seassa, nätisti makasi pää maassa vaikka meidän välistä meni ostoskärryi, pyörii ja paljon ihmisii!! Kivat treenit ja näitä tarvisi tehdä paljon lisää niin saisi kontaktin tiiviimmäksi ja Uunon tottumaan kaikenlaiseen häiriöön!!!