Perjantaina aamutuimaan suunnattiin Suomen Turkkuseen ja siitä laivaan. Päivä seilattiin merellä, pää osin kyllä nukuttiin ja vähän käytiin syömäs seisovas pöydäs. Illalla saavuttiin Tukholmaan, josta alkoi kolmisen tunnin ajo leirintäalueelle. Leirintäalue on todella hieno paikka, pitkä hiekka ranta ihan vieressä sekä paljon kivoja lenkkipolkuja lähtee ihan auton vierestä.

Illalla käytettiin koiruudet vaan pissalla ja sitten saikin mennä nukkuun nissanin perä osaan, meille on todella käytännöllinen auto, siinä voi yöpyäkkin tarvittaessa!!!!  Hyvin mahduttiin nukkuun ja koirillekkin jäi vielä mukavasti tilaa, no Rasmus nyt tietenkin nukkui mun jaloissa ja nuoriso osasta saivat yöpyä häkissä!

Leirintäalue kuvattuna läheisen linnan tornista.

Kuva läheisestä kylästä

Toisella puolella leirintäaluetta oli järvi, jonka taakse aurinko laski iltaisin todella nätisti!

Lenkkipolut oli mitä hienoimpia kun kulkivat pitkin järven rantaa, sai koiratkin tallustella ihan vapaana välillä!

Lauantai aamulla ajeltiin puolisen tuntia näyttelypaikalle ja saatiin jonottaa hetkinen et päästiin parkkiin, siellä oli joku pyöräilykilpailu ja pyöräiljöitä joka puolella niin ettei meinannu päästä autolla edes eteenpäin. No lopulta kuitenkin päästiin parkkiin ja sitten äkkiä koirien kanssa etsimään kehää joka oli telttojen keskellä. Ihmeellinen tyyli täällä ihmeisillä kun pystyttävät telttoja niin paljon kehien ympärille ettei sinne meinaa päästä edes käveleen koirien kanssa. No lopulta sitten löydettiin oma kehä ja päästiin vielä jopa sinne reunalle.

Eipä tarvinu kauaa odotella kun Rokka pääsi kehään, oli pojalla vähän virtaa kun hyppi ja loikki vähän miten sattui, mutta tuomari tykkäsi pikku miehestä silti ja voitettiin junnuluokka komeasti, saatiin myös CK jolla päästiin jatkamaan paras uros kisaan. Rasmus esiintyi sitten valioissa (yritettiin vaihtaa avoimeen mutta ei onnistunut, siis täällä ei valioluokassa jaeta ollenkaan serttiä) ensimmäisenä. Valio uroksia oli neljä ja ne Rasmus voitti hienolla esiintymisellä, nyt jopa liikkui todella reippaasti ja hyvin, Rapa kyllä esiintyy ulkokehissä aina paljon paremmin kun sisällä. PU luokassa oli sitten Rokka ja neljä valiourosta, Sakke esitti Rokan kun mä ite olin Rapan kanssa ja ei ihan poitsu  esiintynyt niin hyvin kun olisi osannut. Rasmus oli sitten PU1+cacib ja Rokka jäi sijoitusten ulkopuolelle "huonen" esiintymisen takia mutta sai kuitenkin Sertin!!!!

Lacina aloitti nartut ja voitti hienosti nuorten luokan, Parasnarttu kehässä pikku neiti sijoittui PN4 ja sai vara-cacibin. Roppi kehässä Rapa sitten vei voiton avoimen luokan nartusta ja näin ollen oli Roppi!!! Ryhmissä käytiin pyörähtäään miten sen kummempaa menestystä, mutta pitihän sinne mennä kun kerran näin kaukana kotoa ollaan ja sellaiseen tuli mahdollisuus.

Sunnuntaina kehä alkoi vasta puolen päivän aikaan joten aamulla sai nukkua pitkään ja lenkittää koirat ihan rauhassa ennen näyttelypaikalle lähtöä. Rokka voitti jälleen junnuluokan, mutta tällä kertaa ei CK tullut joten pikku mies ei päässy esiintyyn PU luokkaan. Rasmus esiintyi nytkin todella hienosti ja sijoittui valioluokassa toiseksi ja saaden CK:n. Paras uros luokassa Rapa sijoittui PU4:ksi. Lacina jatkoi nuorten luokan voitolla ja vielä perään nappasi PN1 sijoituksen, saaden sertin ja  ekan cacibinsa!!! Roppi kehässä uros vei voiton ja Lacina hienosti VSP, et siis tämäkin päivä meni todella hienosti ja hyviä sijoituksia koiruuksille.

Ilalla vähän kuvailtii koiria ja päästettiin ne myös juokseen oikein kunnolla ja kyllä niillä oli kivaa, jopa Rasmus paineli pitkin nurmikenttää niin että ruohotupsut vaan lenteli perässä!!! Rokalla ja Lacinalla oli ihan omaa kivaa kun jahtasivat yhdessä pallopäätä, meinasi välillä tulla ihan riita kumpi sen saa, mutta Rokka sitten herrasmiehenä luovutti lelunsa aina kauniille neidille!!!!!

 

Rokka, Lacina & Rasmus Ruotsin palkintojen kanssa

Lacina

Rasmus

Rokka

Kyllä oli kivaa leikkiä pallopään kanssa ja juosta kilpaa pitkin nurmikoita!!!

Ja jos ei muuten pysähdy niin takapuoleen kiinni vaan!!!!

Rapa pääsi temppuileen mun kanssa sillä aikaa kun nuoriso-osasto juoksi pitkin nurmikoita!!!

Maanantaina oli vuorossa viimeinen Ruotsin näyttely ja kehä alkoikin mukavasti aamulla kymmenen maissa. Rokka ekan kehään jälleen ja tänään ei pieni mies miellyttänyt tuomaria ollenkaan, oli liian raskasta luustoo ja päätä ja häntääkin kantaa vähän liian korkealle (no tuo nyt on kyllä ihan totta!!). Rokalle suoraan 2 ja eipä tarvinnut jatkaa kilpailua. Rasmus valio luokassa tuomarin makuun myös liian raskas ja näin jäätiin neljänneksi valioissa ja ilman CK:ta. Lacina voitti jälleen luokkansa ja sijoittui PN kisassa 3, saaden elämänsä toisen cacibin (aika kivaa tahtia tuo pikku neiti noita cacibeja keräilee!!!!)!!!! On tuo Lacina vaan hieno neiti ja esiintyy todella hyvin!!!

Suoraan näyttelystä lähdettiin ajeleen kohti Saksaa, jonne illalla saavuttiin ja saatiin huone oikein kivasta hotellista, johon myös koirat pääsivät lähes ilmaiseksi sisälle!!!

Tiistai kulutettiin sitten shoppaillen ja Lyypekkiä ihaillen, olipa kiva viettää tuollainen lepopäivä tuossa välissä. Ihanaa kun ei ollu mikään kiire ja sai vaan olla ja ihmetellä. Koiratki selvästi nauttivat kun vaan oltiin ja ihmeteltiin, päästiin kunnon lenkillekkin.

Keskiviikkona ajeltiin Tanskaan, pienen mutkan kautta kun oli ihan pakko päästä yhteen halpaan alkoholi myymälään!!! No lähes koko päivä siinä taas meni kun  matkattiin, illalla saavuttiin pieneen kylään josta saatiin mukava hotellihuone yöksi, eikä torstain näyttelypaikalle ollut kun puolen tunnin ajo matka. Aika ihmeellistä et noinkin läheltä Herningiä sai vielä hotellihuoneen vaikka kaikki ovat toitottaneet joka puolella ja kauan et kaikki on loppuun myyty, no hyvä kun saatiin ja päästiin nukkuun kunnon yöunet.

Kaljakauppa olikin kivasti ihan meren rannalla niin pääsi taas vähän kuvaileen koiria....

Sakke ja komea kooikerilauma meren rannalla!!!

Paljon lisää kuvia löytyy tuolta kuva-albumista ja lisää tulee sinne kunhan saan ne kamerasta siirrettyä huomenissa, loppuun vielä kuvat upeasti ravaavista koohottimista!!!!

Lacina näyttää ensin mallia kuinka askel venyy

Perään isukki jonka askel venyy kanssa aika kivasti

Viimeisenä Roksu näyttää raviaan!!