Tänään oli sitten Rokan vuora kisata ja lajina toko ja Auran Nuuskujen koe Turussa, tuomarina toimi Ralf Björklund. Rokalle tulokseksi EVL0 146pist!

Kokeen pluspuolet: Ekassa osiossa liikkeiden välit toimi oikein hyvin. Seuraamisessa oli nyt sitä jotain ja mä tykkäsin siitä ja se tuntui todella hyvältä ku Rokka jopa välillä edisti!!!! Ruutu meni upeasti vaikkakin pari maahanmeno käskyä tarvittiin. Salamakävelyssä kaikki jäävät onnistui ja maahanmeno uudella käskyllä todella hienosti. Ohjatussa sain ohjattua oikealle kapulalle vaikka ensin oli menossa väärälle, Rokkaa pystyyn ohjaan JEE!!!!

Sitten ne miinukset: Toisessa osiossa liikkeiden välit ei toiminu vaan Rokka haahuili ja vähän koomaili.... Paikallaan istuminen = kun makasi ja se on ollut aika varma tähän asti. Otti kovasti häiriöö liikkurin käskytyksestä et jouduin antaa monessa paikkaan kaksi käskyä esim maahan menossa. Hyppynoudossa meni esteen takana (15m) olleen merkin taakse ennenku muisti et pitikin hakea se kapula. Kaukoissa jumitti mutta taisi johtua väsymyksestä.

Treeniin erityisesti: Liikkeiden alkuja käskytyksellä koska siinä alussa ottaa kovasti häiriöö liikkurista, liikkeiden aikana ei enään haittaa. Liikkeiden v'lejä vahvistaa varsinkin niin et tekee kahdes osas niitä. Ylimääräisiä merkkejä kehään ja silti on pakko suorittaa se mitä pyydettiin. Maahanmenoja kaukana musta. Luoksetulon seisomaan stoppi, mutta tuo ei mikään ylläri koska siinä ollut ongelmaa ennenkin.

Paljon hyvää siis ja vähän kaikkee pientä korjattavaa, kokeesta jäi silti hyvä mieli ja tuli sellainen olo et jos katselisi vähän koekalenteria tässä lähipäivinä!!! Toko on vaan niin kivaa!!!