Eilen vietettiin sitten ekaa loma päivää ihan kotosalla tai no eipä sitä ehditty paljoo kotona oleen kun jaettiin tuliaisii ja haettiin Kape hoidosta kotiin. Voi sitä riemua ja iloa kun pieni berni poika näki nissanin kaartavan meitin porukoiden pihaan, ei meinannu Kape nahoissaan pysyä kun huomasi meidän palanneen reissusta kotiin. Eipä sitä tarvinnu kahta kertaa käskeä kun Kape istui jo tyytyväisenä autossa ja omassa häkissään!!!

Suuntasin koko lauman kanssa Murronkulmalle vähän lenkkeileen kun tuntui että koohottimilla olisi pikkasen ylimääräistä energiaa tuon matkustamisen johdosta. No empä ollu kovin väärässä sillä siellä ne painoivat pitkin peltoja ja metsiä hankikannolla ja jahtailivat toisiaan. Lenkin lopuksi vielä heittelin hetken palloa sinne hangelle ja siitä innostui jopa Rapa joka ei yleensä niin noista palloista innostu.

Kaik kolme saman narupallon kimpussa!!

Kumpi mahtaa voittaa?

Ei meinannu voittaja ratketa millään....

Lacina varasti pallon pojilta

Ja sitten  mentiin lujaa....

RyhmäRämä!!!

Tänään aamusta lähdettiin viemään Lacinaa kotiin ja samalla vähän sukuloitiinkin matkalla. Pojat pääsivät myös ajelulle, mutta niillä taisi olla aikas tylsä päivä kun saivat suurimman osan ajasta kököttää vaan autossa, no huomenna korvataan tämä kunnon lenkillä metsässä!!

Illalla kun päästiin kotiin niin oli jo ihan pakko vähän tokoilla kun on ollu niin pitkä tauko että oikein hirvitti. Oli se vaan  niin ihanaa päästä taas touhuileen poikien kanssa noita tokojuttui ja pojatkin olivat ihan intoina kun tehtiin jotain yhdessä. Rasmus aloitti muutamalla sivulletulolla itsenäisesti ja sitten muisteltiin mieleen mun kiertämistä peruuttaen, no sitä pitää vähän viellä muistella lisää mutta hyvällä alulla ollaan jälleen. Metallikapulan kanssa tehtiin muutama "vapaa" nouto eli vaan heitin kapulan ja Rapa sai juosta oitis hakeen ja toi mulle kapulan todella iloisesti häntä huiskuttaen. Kerran tehtiin metallinouto ihan oikeesti ja se todella reipas ja iloinen. Kaukojen ekaa istumaan nousua hiottiin ja nyt nousi joka kerta todella terävästi istuun heti ekalla käskyllä. Lopuksi leikittiin vielä mun viikonlopun ostokselle eli pinkillä ketunhännällä joka oli Rapan mielestä ihan sairaan ihana ja leikki vaikka kuinka!!! 

Rokka aloitti ketunhännän kanssa ja tykkäsi siitä kanssa kovasti, tehtiin sen kanssa sivulletuloja niin että Rokan pitää itse tarjota sivulletuloa ja aika kivasti tarjoili. Sivulletuloja tehtiin myös namin kanssa ihan käskyllä ja ne tiiviitä ja nopeita. Seuraamista tehtiin namin kanssa ja noin kolme askelta eteenpäin menee jo oikein hyvin. Kaikki käännökset paikallaan käytiin myös läpi ja ne oikein hyvän tuntuiset. Metallikapulalla otettiin noutoa, hakee kapulan todella reippaasti ja tuo mulle käteen. Ei yhtään epäröiny ottaa metskua suuhun vaan otti oitis ja oikein hyvällä otteella. Kaukoissa tehtiin kaikkia asennon vaihtoja sekaisin ja ne on kyllä oikeen kivalla mallilla, teräviä ja iloisia vaihtoja. Loppuun vielä sivulta maahanmenoja ja istumaan nousuja, näitä ei olla paljoa tehty joten alussa autoin aika paljon mutta lopussa jo teki melkein ilman apua!!!

Kaikki pojat saivat tehdä yhdessä paikallaolon ennen ruokailua. Asettelin pojat vähän sekaisin kämppään ja kun sain kaikki maahan niin laskin kipot yksitellen maahan kunkin eteen noin parin metrin päähän. En ihan heti vapauttanut vaan menin 30sekunniksi piiloon ja sitten seisoin vielä toiset 30s näkyvissä ja kaikki pojat makasivat oikein kauniisti ja rauhallisesti omilla paikoillaan. Erityisen tyytyväinen olen Rokan paikallaoloon, makasi todella hienosti ja rauhallisesti maassa vaikka mä olin piilossa, keskittyi myös hienosti tehtäväänsä vaikka vapautin isommat pojat ensin syömään!!! Paikalla oloa uskaltaa varmaan kohta kokeilla myös ulkona ilman häiriöö kun sujuu jo sisällä näin mahtavasti!!!