Täksi päiväksi olin suunnitellut niin treenaavani tokoa ja olin jo tehnyt hyvän suunnitelmankin mitä tehdään, mutta jostain kumman syystä en missään välissä ehtiny tai vaan jaksanu lähteä treenaamaan. No pojat kyllä nauttivat tästä päivästä vaikka ei tokoiltukkaan, käytiin nimittäin uimassa ja sitten tuli leikkikavereita kylään.

Iltapäivällä mentiin Katin ja koirien kanssa saaren kansanpuistoon uittaan koiria, kun siellä on todella hyvät hiekkarannat ja ne syvenee hitaasti niin voi itse sitten kahlailla siellä kanssa. Mä en tarjentunut vielä kahlaan mutta Kati siellä kahlaili koiriensa kanssa ja sai myös Jolindan uimaan!!! Kiitoksia seurasta ja mennään taas uudelleen, jos mäki sit uskaltaisin kastella jalkani!!!

Jolinda vesipeto!!!!

Romppu ja hieman isompi kepakko

Kati oli selkeästi koirien suosiossa kun kahlaili siellä namien kanssa!!!

Rokka uiskenteli oikein mallikkaasti, sen kanssa tarvisi käydä nyt paljon vierailla rannoilla niin itseluottamus kasvaisi ja uskaltaisi lähteä helpommin uimaan uudessakin paikassa.

Rapa ei kyllä tiedä parempaa liikuntamuotoa kuin uiminen, on varmasti ollu edellisessä elämässään valas tai delfiini!!!!

Kasper ja esimerkillinen ravistus!!!

Alku illasta Sirpa ja Reijo ajelivat kyläileen kooikereiden ja muutaman bernin kanssa. Nuoret koohottimet pääsivät tutustuun linnun siipiin, peuran sorkkaan ja ketun häntään. Olivat kaikki todella kiinnostuneita ja tutkivat riistaa tarkkaan, myös bernipentu innostui riistasta, taitaa tulla neidistä vielä aikamoinen lintukoira!!!!

Mikäs ihana siipi täällä on??

Vähän siipeä piti myös maistella!!!

Toiset kattelee kateellisina vierestä kun yhdellä on "aarre"!!!

Vesinoudon alkeita, siipi vesikippoon!!!!!

On ne pentuset vaan niin suloisii ja ihania!!!

Illalla harjasin Kasperin oikein kunnolla ja kylläpä siitä lähtikin karvaa, no oli pakko ottaa muuta kuva meidän komeasta ja puhtaasta pojasta!!!

On se vaan niin komea herrasmies!!!!

Huomenna onkin edessä Mynämäen näyttely Rokalla ja Rasmukselle, saas nähdä miten meidän tällä kertaa käy. Paikalle on ilmoittautunut 6 koohotinta, huomenna nähdään onko kaikki paikalla!!! Huomenna sitten näyttely kuulumisia ja toivotaan että aurinko paistaa huomennakin niin on lämmin näyttelypäivä tiedossa!!!!