Iltapäivällä suunnattiin metsään ensin kunnol lenkille ja sitten tein Rapalle ja Rokalla jäljet kestokanilla, molempien jäljet oli n. 300m pitkät. Rapan jäljel oli kaksi kulmaa ja kaksi makausta suoralla osuudella, Rokalla oli kanssa pari kulmaa mutta makaukset oli kulmissa.

Ekaksi käytiin Rapan kanssa haistelemassa jälki ja sujui oikein hyvin. Rapa jäljesti omaan varmaan tapaansa, merkkasi makaukset suht hyvin ja kulmat meni todella siististi. Jälki kulki varmaan neljän tai viiden polun yli, niistä selvittiin todella hienosti Rapa ei edes meinannu lähteä poluille vaan päättäväisesti meni jälkeä pitkin! Koko matkan jäljesti sopivalla napeudelle ei tarvinnu yhtään jarrutella, mutta ei liina turhaan roikkunutkaan löysänä meidän välissä, siis oikein hyvä suoritus!!! Nyt vaan odotellaan sitä mejä kauden alkua!!!

Rokka jäljesti myös todella hyvin, siihen nähden ettei kuitenkaan ehditty tekeen kun viitisen jälkee viime kesän aikana. Kaksi ekaa osuutta yritti  painella todella lujaa, sai siis jarruttaa todella voimakkaasti ja silti vaan yritti kaiken aikaa mennä täysiä. Kolmas osuus meni jo ihan sopivaa vauhtia, selkeästi saatiin höyryt purettua kahdella ekalla osuudella. Makaukset merkkasi hyvin, kun tultiin niille tarkoituksella todella hitaasti että haistelisi mahdollisimman tarkkaan ja lähtisi heti oikeaan suuntaan ja tämä toimi todella hyvin. Juuri ennen kaatoa oli jäljen sivussa höyheniä ja ne Roksu kävi katsoon mutta pienen mietintä hetken jälkeen jatkoi matkaa päättäväisesti kaadolle. Jäljellä oli pari polkua, ne eivät haitanneet matkan tekoa mitenkään, Rokka siis uskollisesti seurasi jälkeä eikä lähtenyt tutkimaan polkuja. Hieman Rokka pyörii ja hyörii jäljellä mutta se jää varmaan pois kun saadaan vähän varmuutta tuohon hommaan tai ei se hyöriminen kyllä sitä itse työskentelyä mitenkään haitannut, no sen näkee ajan kanssa miten käy. Mutta voi Rokankin kanssa jäädä odotteleen mejä kauden alkua todella luottavaisin mielin!!!

Oli kyllä ihanaa vähän jäljestää pitkästä aikaa poikein kanssa ja kun molemmat vielä haistelivat ihan super hyvin!!! Meinasi ihan unohtua että pääsihän Kasperkin jäljestään kun kerättiin merkit pois niin sai tulla mun kanssa hengaileen sinne metsään. Ei voi kauheasti sanoa että Kapella olisi ollut jotain hajua hommasta, ennemminkin bongaili metsästä vaan lumikasoja ja vesilätäköitä joihin voi mennä kieriin ja makaan!!! No kaikki koirat saivat kuitenki laatuaikaa mun kanssa, joten nyt on hyvä mieli kaikilla!!!