Taas se viikko on vierähtänyt ja paljon on ehditty koiruuksien kanssa touhuamaan ja treenaamaan!! Torstaina aamulla Vaulammilla tokoilin ensin Rasmuksen kanssa joka jälleen ihan super pätevä, tehtiin hyppynouto vaan kerran kun se oli niin hieno ja Rapa laukkaili molempiin suuntiin iloisesti!!! Auton kiertämisen avulla ruudun loppuosaa joka myös vauhdikas ja loppuun vähän seuraamista joka ihan siistiä, nättiä perus työskentelyä.
Uunon treeniohjelmassa oli myös hyppynouto ja myös vinot heitot ja niissä Uuno on kyllä kehittynyt tai kehittynyt lukemaan paremmin missä este on ja hyppäsi sen joka kerta moelmpiin suuntiin vaikka seistiin kuinka esteen sivussa ja kapulan heitin ihan minne sattui... Motivaatio myös ihan kohdillaan sillä laukkailee hyvin molempiin suuntiin. Ohjatun noudon suuntia alustoilla ja ne hyvässä mallissa, muutaman kerran palkkasin pelkän merkin ja sekin oikein hyvin vaikka välillä vähän valuu kauaksi, mutta ei vielä liian kauas!! Tunnari ensin vaan oman piilotuksena ja hyvin toimi nenä, heti perään ihan liikkeenä ja nätti ja rauhallinen tunnari!! Ruudun loppuosaa kiertämisen avulla ja sitä täytyy treenata lisää sillä välillä Uunon vaikea hahmottaa mihin pitää tulla. Loppuun paikallaan istuminen ja nyt huomasin siinä yhden ongelman en tiedä onko tehnyt näin ennen mutta nyt osui silmään eli kun jätän koiran niin siirtää vähän toista etutassua eteenpäin eli tämä nyt tarkkailuun ettei tästä tule ongelma!

Eilen perjantaina aamutuimaan lenkkeiltiin Katin ja koirien kanssa yhdessä ja kyllä oli taas lystiä!! heart Lenkin jälkeen kävin vähän Forssassa asioilla ja samalla poikkesin Uunon kanssa treenaan Prismalle vähän häiriöö. Tehtiin ihan liukuovien edessä ja keskellä kontakti treeniä ja se hyvin, ihan muutaman kerran kontakti katosi, häiriöö oli todella kiitettävästi! Kakoja ovien läheisyydessä niin et palkkasin ekaa nousua ja muutaman kerran ihan liikkeenä. Mun viereltä maahanmenoa treenattava nyt paljon et ne molemmat tassut menisi suoraksi. Paikalla olo pää maassa ihmisten keskellä, ihmiset meni todella läheltä (noin 0.5m) ja välillä jopa juttelivat Uunolle. Pää nousi muutaman kerran ku joku jäi jutteleen Uunolle mutta hyvin Uuno pysyi maassa, katsoi vaan juttelijoita vähän siihen tyyliin et mitä sää siinä juttelet ku mä olen töissä.... Hyvä häiriötreeni, tarvisi vaan useammin mennä tuonne kauppojen ovien eteen treenaan niin tulisi monenlaista häiriöö koiralle!!!

Sisällä kaikilla koirilla oli vielä jumppahetki eli vahvistettiin takaosan käyttöä peruuttelemalla rappusissa, pyörimällä rahin päällä ja sitten viel vähän dynairin kanssa jumppailin!!! Olipa kiva tehdä tuollaisii pikku juttui sisällä ja koiran oli niin innoissaan ja teki hommia kauhealla motivaatiolla!!!

Tänään aamutuimaan käytiin Tiian, EIjan ja Heidin kanssa vetämässä neljä jälkeä metsään huomista varten, kyllä muuten kävi jälkien teko äkkiä kun oli hyvää seuraa matkassa!!! Huomenna Rokka ja Uuno pääsevätä sitten katsomaan kuinka jäljestys sujuu, vähän jänskättää et miten mahtaa kevään ekan jäljen käydä. Rasmus pääsee myös ehkä ajamaan jonkun jäljen toiseen kertaan jos jaksan sen kanssa tallustella!!! wink
Jälkien teon jälkeen käväistiin viel Tiian, Onnin ja Heidin kanssa kunnon lenkki ja mä en voi ymmärtää miten Uuno ja Onni jaksavat juosta kaiken aikaa kilpaa pitkin peltoja ja ei näy väsymyksestä mitään merkkejä missään vaiheessa.... Hyvä kunto täytyy noilla nuorilla miehillä olla!! wink