Tosiaan oltiin jälleen tänään jäljestämässä Eijan ja Sirkan kanssa, nyt vaan jäljet vähän lyhyempiä. Rapan ja Ruun jäljet noin 500m pitkii ja sisälsivät kolme kulmaa, Reiskan jäki noin 450m ja kahdella kulmalla, mutta lisänä tien ylitys.

Rapa jäljesti omaan tapaansa suhteellisen varmasti, hieman poukkoili sivulle pari kertaa mutta palasi itsestään takaisin jäljelle. Rapan jälki ylitti hakkuu aukon ja se meni todella hyvin, ei lähteny nyt yhtään kulkeen jäljen viereen. Eka kulma+makaus mentiin komeasti ohi, mutta kaksi muuta kulmaa+makausta merkkasi oikein hyvin. Kulmissa nyt vähän ongelmaa tuon kääntymisen kanssa, on varmaan sisäistäny voittajan makaukset nyt ja olisi kovasti ollu menossa suoraan kaikilta makauksilta sitten siellä aikansa pyöri ennenkun löysi taas jäljen. Nyt täytyy seuraavalla jäljellä tehdä paljon kulma makauksia niin muistaa taas että niissä käännytään. Jotenkin nyt tuontui ja näytti siltä että muisti et näissä mennään suoraan ja sit vaan meni ja ihmetteli mihin se haju katosi... No taas uusi harjoittelemisen aihe!!!Silmänisku Viimeinen osuus meni ihan metsätien vieressä ja se meni kyllä todella hyvin ja varmasti!

Ruu ja Reiskakin jäljesti oikein kivasti ja Reiska selviytyi todella hienosti tien ylityksestä, mitä se ei ollu koskaan ennen tehny jäljellä. Sovittiin Sirkan kanssa jo uudet treenit ennen noit Rapan seuraavia kisoja. Sirkalle ja Ruulle oikein paljon onnea sunnuntain kokeeseen, ykköstuloksen kanssa sitten kotiin!!!Nauru

Kasper on jatkanu huili päiviään ja nauttii vaan lämmöstä tai ei se oikeesti nauti vaan yrittää löytää kaiken aikaa sen vilposimman paikan. No kyllä se talvi ja kylmät sieltä pian taas tulee ja Kapen on helpompi olla.