Eilen iltasella naksuttelin ja tokoilin poikien kanssa vähän sisällä, Rapan kanssa aloitettiin merkillä ja siitä sitten ohjatun suunnilla niin että meni kosketusalustalle. Vasempaan toimi todella hienosti mutta oikealle kun piti kääntyä niin se vähän tökki....siis lisää treeniä. Metallinouto otettiin pari kertaa ja ne oikein hienot. Vuoden ekojen reenien kunniaksi piti tietenkin vähän temppuilla, Rapasta on tullu vaan aikamoinen temppukoira!!!

Rokan kanssa tehtiin kanssa ekaksi vaan merkkiä ja kun se sujui niin jatkettiin matkaa alustalle, aika kivasti ukkeli kääntyili kun ymmärsi vaan mistä on kyse. Tätä täytyy alkaa tekeen paljon niin saadaan ohjatun käännökset kuntoon! Metallinouto ekalla kerralla vähän hidas mutta pari seuraavaa oikein vauhdikkaat ja hienot! Loppuun kanssa temppui ja nehän sujui tietenkin vauhdikkaaseen ja iloiseen malliin!!!!

Tänään lähdettiin heti aamusta tontille rakennus puuhiin ja pojat saivat juosta koko päivän vapaan pihalla, on muuten aika väsyneitä kavereita tällä hetkellä!!! Tontilla kävi kylässä Onni, Rontti ja Jolindakin ja Jolinda innoistui leikkimään Rapan kanssa, eipä olla tuollaistakaan päivää vielä ennen Katin kanssa nähty!!!

Iltapäivällä pidettiin vähän taukoa rakentamisesta ja käytiin tookoileen oikein isolla porukalla, kiitoksia kaikille seurasta!!! Rasmus aloitti jälleen ja nyt seuraamisella, joka todella tiivistä ja innokasta!!! Ruutu tehtiin ensin ihan voittaja tyyliin kipolle juoksuna ja sitten merkin kautta pari kertaa. Merkille mennessä nyt piti moikata muutama tuttu ekalla kerralla mutta muuten oikein hienosti!! Liikkeestä istuttiin pari kertaa ja ne täydellisesti vaikka lähdin itse käskyn jälkeen juokseen eteenpäin! Kaukoja otettiin vähän liikkeenä ja pari kertaa eka nousu palkaten, nyt kaukot oikein asialliset ja hyvät. Suoraluoksetulo kerran ja sitten taas temppui, Rapa on nykyään ihan sika iloinen kun näkee tuttuja ettei sitä pitelem ikään vaan on väkisin päästävä morotteleen kaikki ja sitten vasta voi keskittyä treenaamaan, niin hauska ukkeli!!!

Rokka aloitti oman vuoronsa seuraamisella ja perusasennoista palkka, seuraaminen aika kivaa, vähän ehkä haluaisin siihen intoa lisää mutta sitä lähdetään luomaan sitten kisojen jälkeen ettei pakka nyt vaan hajoa käsiin. Ruutu tehtiin kolme kertaa, eka pallolla sitten ilman ja loppuun vielä pallolla, kaikki ihan super hienosti. Luoksetulossa ekalla kerralla seisominen hukassa mutta uusinnalla oikein hyvin ja siitä sitten palkka, nyt siis paljon otettava puun kierron avulla seisomaan stoppia ja lähes aina suoraan palkka ja niin ja sitten tietenkin myös suorii luoksetuloi et saadaan vauhti maksimiin!!!! Paikalla makuu ihan lyhyenä pari kertaa ja muuten oikein hyvin mutta ekalla kerralla nousi seisoon kun kävelin pois, luulen et Rokalla vaikuttaa tuo kylmä maa on nimittäin todella herkkä paleleen. Tunnarissa ekalla kerralla otti ekan suuhun minkä näki mutta sitten toistolla todella hieno tunnari, tuota mun kääntymistä pitää vaan treenata paljon koska siitä vähän paineistuu ja tuppaa kääntyyn kanssa. Loppuun vielä seuraamista niin että käskytettiin mutta mä en totellu, siis häiriö treeniä, eipä Rokkaa nuo käskytykset yhtään kiinnostanut!!!!