Tänään herättiin jälleen kukon laulun aikaan ja pakattiin koirat autoon, Kasper jätettiin matkalla maalle hoitoon ja samalla nappasin kyytiin naarurista Eijan, Ranen ja Reiskan. Tänään ohjelmassa oli siis tokon piirimestaruus koe Hämeenlinnassa, jonne meiltä lähti oikein komea edustusjoukkue, joukkueen johtajaa unohtamatta!!!

Koepaikalla oltiin hyvissä ajoin ja saatiin huomata iloksemme että Rokka ja Reiska makailevat paikalla olossa vierekkäin, joten yksi pieni harjoitus otettiin ja se meni oikein hyvin. Koe siis alkoi alokasluokalla jossa kilpaili Rokan ja Reiskan lisäksi kolme muuta koirakkoa. Rokan osalta luoksepäästävyys meni oikein hyvin, vähän tuomari täti tuli painostavasti katsomaan pientä miestä ja ukkeli painoi maate mutta muuten oikein hyvin. Luoksepäästävyyden jälkeen Rokka huomasi kentän toisella laidalla olevan törpön ja luuli sitä selkeästi ruudun törpöksi... Olin ihan varma et se sinkoaa sinne kun annan maahan käskyn paikalla olossa, mutta ihmeiden aika ei ole ohitse sillä Rokka meni maahan ja makasi koko paikalla olon hienosti tuijottaen törppöä. Paikalla olon jälkeen kytkin koiran ja kun sanoin vapaa niin johan tuo ampui narun mitalla kohti törppöä, meillä siis ainakin ruutu motivaatio kunnossa!!!!

Yksilöliikeet päästiin suorittaan kolmantena ja narussa seuraaminen ihan kohtalaista, hieman haisteli välillä maata kun ei olla pitkään aikaan treenattu nurmella. Vapaana seuraaminen samanlaista kun narussakin, ei ollenkaan niin hyvää kun on viime aikoina treeneissä näyttäny.  Liikkeestä maahanmeno oikein hyvin, näin sivusilmälle et se ihan tippui maahan ja hienosti siellä oli. Luoksetulo oli kanssa upea sillä tuli aivan täysiä ja nyt osasi hidastaa oikeassa paikassa et sai itsensä kääntymään mun sivulle istumaan!!! Liikkeestä seisomista vähän jännitin et sekoittaako maahanmenoon mutta ei sekoittanut ja mä muistin antaa tarpeeksi hiljaisen käskyn. Hyppy muuten oikein mallikas mutta otti pari askelta kun siirryin koiran luokse ja taisi istua liikkurin käskystä. Et näin Rokan ensimmäinen koe ja saatiin siitä oikein hyvät pisteet vaikka tuon seuraamisen Rokka osaa kyllä paremmin...

Luoksepäästävyys           9

Paikalla makuu                10

Seuraaminen kytkettynä  8

Seuraaminen vapaana     7.5

Maahanmeno liikkeestä   10

Luoksetulo                           10

Seisominen liikkeestä       8

Hyppy                                     8.5

Kokonaisvaikutelma            8

Yhteensä: 176pistettä ja alo1 sekä vielä alokasluokan voitto!!!! Rokka siis jatkaa kisaamista seuraavaksi avoimessa luokassa ja toivotaan et sieltäkin päästään eteenpäin näin nopeasti!!!!

Rasmuksen suoritus vuoro oli voittajaluokan viimeisenä, mutta paikallaolo suoritettiin ennen yksilöliikkeitä ja se meni meiltä ihan nappiin, kiitokset Eijalle ja Marjalle kun toimitte Rapan tukena mun ollessa piilossa.

Liikejärjestys oltiin vähän vaihdettu ja suoritus alkoi ruudulla jonne Rasmus meni reippaalla raville, kylläkin vähän haistellen mutta meni ja saatiin suoritettua mun mielestä oikein hyvä ruutu. Liikkeestä istuminen meni kanssa oikein hyvin, hieman autoin vartalolla mutta en läheskään niin paljon kun ennen. Seuraamis kuvio oli oikein mukava ja se meni hyvin muuten paitsi että juoksussa vähän jäi jälkeen musta eli sitä treenattava. Luoksetulo oli oikein mallikas, stoppasi oitis käskystä, vauhtia olisi saanut olla enemmänkin mutta tuli kuitenkin kaiken aikaa ihan reippaasti. Hyppynoito meni oikein hyvin, samoinkun metallinouto. Tunnarissa haistoi kaikki kapulat läpi ja sitten palasi varmasti oman luo ja toi mulle. Viimeisenä sitten ne ihanat kaukot ja tiesin tässä vaiheessa et koe oli mennyt aika kivasti et kun kaukot saadaan onnistuun niin varmaan tiedossa oli ykköstulos.....No Rapa sitten vaan makoili kaukoissa ja kerran nousi istuun, no ne sitten meni nollaksi siihen loppuun....Noiden kaukojen kanssa pitää alkaa nyt tekeen jotain koska aina kokeessa ne on todella vaikeat vaikka treeneissä tekee ihan supe hyvii kaukoja.... Kokonaisuutena olen Rapaan oikein tyytyväinen, oli koko kokeen ajan todella innokas ja palkkaantui väleissä hyvin mun kehuista ja rapsutuksissa oli todella kiva kisata yhdessä!!!!

Paikalla makuu                   10

Seuraaminen                        7.5

Istuminen liikkeestä             9

Luoksetulo                              8

Ruutu                                       8.5

Hyppynouto                            10

Metallinouto                            10

Tunnari                                      9

Kaukot                                        0

Kokonaisvaikutelma                8

Yhteensä: 247 ja voi2, se jäi vaan sen 9pistettä ykkösestä, sijoituttiin luokassa vielä toisiksi.....no näin tällä kertaa, mutta pääasia et mulla ja Rapalla oli kivaa kehessä ja kisaaminen tuntui todella hyvältä!!! Tästä on jälleen hyvä jatkaa!!!!

Eipä päivä ollut mitenkään huono sillä Forssan pussikoirien joukkue sijoittui hopealle joukkuekisassa, joukkueessa kisasivat Minä&Rokka, Rane&Reiska, Minna Permi&Niilo, Minä&Rasmus ja Marja&Jesper. Hyvä me!!!!!

Kotiin päästyämme oli pojat pakko päästää hetkeksi sänkipellolle kaahailemaan ja tietenkin oli pakko ottaa pojista virallinen palkintokuvakin, joukkuekuva tulee myöhemmin kunhan saan Eijalta kuvia. Pitäisi myös tulla muutama kuva molempien poikein suorituksista, kun joukkueenjohtaja heilui kameransa kanssa kentän laidalla!!!!

Rasmus voittajaluokan 2. ja Rokka alokasluokan voitto!!!!

Kasper pieni mutakieli sänkipellol!!!

Rapa

Roksu roketti

Komia alokasluokan suorittanut pieni mies!!!!