Eilinen ilta meni mukavasti töissä Pussikoirien agility kisoissa ja kyllä oppi taas paljon uutta kun seuraili kilpailijoita ja yritti ottaa niistä opikseen. Ostin myös Rokalle agin kisakirjan eli nyt vaan treenaamaan et päästään sitten ensi vuonna kisaamaankin!!!

Tänään oli vuorossa Rokan agi kurssi mutta ennen kurssia käytiin vähän tokoileen Rasmuksen kanssa feniksin kentällä. Aloitettiin tempuilla ja pienelleä pätkää seuraamista joka todella hyvää. Ruutu tehtiin kaksi kertaa kipon kanssa ja hienosti meni vaikka tarkoituksella otin paljon pidemmältä matkaa. Metallinouto tehtiin kolme kertaa, kaksi ekaa hetsaten ja viimeinen kisaomaisesti. Palautus vauhti saisi olla vähän reippaampi muuten oikein hyvin.  Kaukoja katseltiin ihan liikkeenä ja leikkien, välillä vähän jumittaa mutta pääsääntöisesti meni kylla aika kivasti, vaihtelin matkaa ja se ei tuottanut mitään vaikeutta. Kosketusalustaa tehtiin muutama kerta niin että sain Rapan menee sinne laukalla ja palaamaan myös takaisin laukalla. Loppuun vielä paikalla makuu ja palkkailin epäsäännöllisen säännöllisesti.

Kentälle kun päästiin niin Rapa pääsi tekeen vielä paikalla istumisen ja makuun Anun Diva neidin kanssa ja olin ihan varma et nyt Rapa innostuu ku pääsee nartun kanssa paikalla oloon. No tuo ei sitten edes ollu huomaavinaan Divaa missään vaiheessa, mä kävin kyllä palkkaileen molemmissa aika ajoin ja välillä vaan kehuin. Olen kyllä ihan älyttömän tyytyväinen noihin paikallaoloihin, ehkä siis pystyn kuitenkin Rapan kanssa kisaamaan!!!

Sitten itse Rokan agiin, aloitettiin rimat maassa ja tehtiin takaa kierron ja sylkkärin yhdistelmää, sillä oli taas joku hieno nimikin mutta en muista. No tämä onnistui kuitenkin oikein kivasti ja sitten päästiinkin radan kimppuun. Radalla käytettiin tuota äsken harjoitoiteltua käännöstä ja onnistui oikein hyvin, muuten radalla oli monta hyppyä, putki ja pussi. Pussi tuotti ensin vähän haastetta mutta kun otettiin se muutama kerta ihan erikseen niin sittenhän tuo ukkeli juoksi sinne jo pallopään kanssa!!! Loppuun otettiin vielä vähän irtoamista eli lähetin koiran hypyille ja mun ja koiran väliin jäi putki eli siis ohjasin koiraa vähän kauempaa. Pari kertaa kokeiltiin ja alkoi onnistuun todella hyvin, vähän vielä hakusessa mutta tuollaisii täytyy kanssa vaan treenata niin mun ei tarvi sit juosta niin paljoa vaan voin ohjata kauempaakin. Kurssin jälkeen tein itsekseni vielä muutamaan kertaan kontakteja ja niissä täytyy kyllä olla ihan sika tarkkana ja treenata paljon lisää!!! Kiitokset Anulle jälleen oikein kivasta kurssi kerrasta ja täällä taas jo odotellaan ens viikon haasteita!!!

Illalla Tiia ja Onni tulivat vielä kyläileen ja käveltiin Onnin ja Rokan kanssa kartanon puistoon niin saivat tenavat juosta niin paljon kun jaksavat ja haluavat, kyllä ne sitten muuten juoksikin vaikka kuinka paljon. Nyt on mukavan rauhallista porukkaa täällä, vielä kun jaksaisi ja saisi itsestä sen verran irti et pesisi pikku pojat. Huomen illall suunnataan Turkuun ja lähdetään pienelle näyttelyreissulle, kotona pitäisi takaisin olla maanantai aamuna jos kaikki menee hyvin!!!