Aamupäivällä lenkkeiltiin oikein kunnolla metsässä ja metsäteillä, kun oli hieno auringonnousu. Puoli kilometriä ennen autoa Rasmus päätti ettei puolentoista tunnin lenkki riitti vaan teki vielä 20min pikapyrähdyksen metsäs ja eiköhän tuo hassu berni päättänyt seurata... No tästä ei voi seurata muuta kun todella hengastynyt iso musta koira joka ontuu.... =( Kasper joutuu nyt muutamaksi päiväksi remmilenkeille ja saa muutenkin huilata. Oli varmaan jotenkin venäyttänyt jalan kun ei siinä mitään näkyvää ollut, seuraillaan.

Illalla suuntasimme Rasmuksen kanssa auton kohti Forssaa ja treenaamaan tuttujen kanssa. Aloitettiin tietenkin sivuilletuloilla!!! :) Otettiin myös lyhyitä seuraamispätkiä, jotka loistavia. Eipä haitannu enään vaikka "pahat"  (siis eivät todellakaan pahoja, Rasmus vaan ei niistä tykkää vanhojen muistojen takia. Ei liity näihin koiriin) colliet haukkuivat. Luoksetulon loppuosaa treenattiin jälleen et saadaan vauhti kuntoon. No jätin koiran makaamaan maahan ja kävelin itse pois päin kun huomasin melkein vierestä juoksevan jäniksen..... Silmissä näkyi jo kuvat kun koirani painaa jäniksen perässä pitkin Forssan keskustaa, no onneksi näin ei käynyt vaan Rasmus vaan katsoi jänistä ja PYSYI hioenosti maassa. Nanci myös katsoi pupua mut jatkoi vaan hommia mammansa kanssa,  on meillä Johanna hienot ja tottelevaiset koirat!! NauruNiin sit ne luoksetulot, vauhti alkaa olemaan kohdalla tulee siis laukalla melkein sivulle asti!!
Ruutua otettiin x3, kupilla ja pari stoppia. Stopit taas vähän huonoja, niitä taas vahvistamaan. Menee ruutuun todella vauhdikkaasti ja innolla, siis juuri niinkuin haluan!
Kaukoja tehtiin ihan muiden koirien vieressä (muut tekivät mitä tykkäsivät), todella hyvät vaihdot ja menee hienosti taaksepäin kun nousee seisomaan, maahanmenohin täytyy saada vähän lisää varmuutta.
Paikallaolossa makasi Rontin ja collien (nimeä en muista) välissä ja Tanja kävi palkkaileen. Oli alkanut melkein heti tuijottaan Tanjaa kun hävisin, siis oikein hyvä. Rauhallinen ja "varma" paikoallaolo, no nyt vaan treenaan usein niin saa niihin sitä varmuutta.
Viimeiseksi vielä tunnari joka LOISTAVA!!!!
Tänään oikein mukavat ja positiiviset treenit ja tuo pysyminen vaikka jänis meni vierestä oli TODELLA upeaa ja tajusin et voin oikeesti luottaa koiraani!!!

Illalla Kasper ei enään ontunut Hymy mut haemme huomenna varmuudeksi särkylääkkeitä ja  se saa nyt huilata muutaman päivän. Voi toi kylmäilmakin tietenkin saada lihaksi jäykiksi.... Kasper ei laita ollenkaan pahakseen vaikka huilaa muutaman päivän ja makaa Saken kanssa sohvalla selällään!!!