Lauantaina mä halusin välttämättä nähdä joutsenia ja olisin halunnut ottaa niistä ihania kuvia mutta kas kummaa ku melkein kaikki joutsenet kadonneet johonkin....siis ihan tyhmiä lintuja... No tuli samalla löydettyä kivoja paikkoja mis kuvailla Jokioisilta mitä en edes tienny olevan olemassa, et siis jotain hyötyä tuosta ajelusta!!!!

Käytiin viimeiseksi Elonkierrossa ja siellä pääsin kyllä katsoon joutsenta todella läheltä mutta se oli valitettavasti kuollut.... Taisi joku petoeläin sen olla pyydästänyt kun oli osaksi jo syöty.

Iltapäivällä mentiin raksalla siivoileen ja illalla Hanna tuli siivoon mun kanssa yläkerran muutto kuntoon, valmista siis alkaa tulemaan raksalla. Ihanaa kun muutto lähestyy, tää odottaminen on ihan tyhmää!!!! Kiitos Hannalla avusta ja pian päästään alakerran kimppuun!!! Koirat tietenkin hengailivat siinä mukana, no Rapa ja Rokka olivat ulkona ja ulvoivat kun naapurin koiralla juoksu mutta Uuno sitten siivosi tietenkin ja muutenkin puuhaili kaikee aikaa siinä jaloissa!!!!

Tänään aamulla kello soi ja koirien kanssa ulokoileen, tänään Johanna ja Lotte hakivat mut kyytiin ja suunnattiin jälleen Turkkuseen. Tänään ohjelmassa oli koetoimitsija kurssin ensimmäinen osa, meni päivä nopeasti hyvässä seurassa ja mielyttävää luennoitsijaa kuunnellessa, nyt vaan odotellaan et niitä kakkos osioita tulisi johonkin niin pääsisi niihin osallistumaan.

Illalal vuorossa oli tallihommii ja sit koirien kanssa pyöräileen ekaa kertaa tänä keväänä ja olipa se kivaa!!!! Molempien poikein kanssa tehtiin puolen tunnin aikas reippaat lenkit, Rokan lenkki oli jonkin verran pidempi ku ravaa paljon reippaammin luonnostaan.  Mä olen nyt suunnitellut et pari kertaa viikossa kävisin juokseen koirien kanssa ja sit kerran vetäisin pyörällä ravilenkit ku siinä koirat saavat ravata reippaammin ja tasaisemmalla vauhdilla. Kyllä pojat on kohta huippukunnossa kun tätä kunto-ohjelmaani toteutan!!!!

Uuno tietenkin leikki Viljon ja Villen kanssa sillä aikaa kun mä pyöräilin ja näytti olevan pikku herralla kivaa. Leevi oli tuossa menneellä viikolla kovin huolissaan Viljosta kun sillä ei ole enään ketään kunnon kaveria kun Kape kuoli mutta eipä tarvi olla enään huolissaan kyllä taitaa Uunosta tulla Viljon oikein hyvä kaveri.

Ihanat joutsenet!!

 

Kosken kuohuja

Hauskat "pampulat"

Nähtiin sää pallokin nousemassa taivaalle!!!

Uuno tarkkana poikana

Jaa tapahtuuko täällä jotain....

Viljon ja Uunon leikkejä

Vauhtia riittää Villenkin kanssa

Tullaan tullaan

Poskesta kiinni niin Viljo ei pääse karkuun!!!!

Niin pitäiskö sitä tokoakin joskus treenata, no mun tuo suunnitelman teko viel vähän vaiheessa niin ei oikein voi treenata!!!! No sitten alkaa ahkerat treenit kun saadaan hieno suunnitelma valmiiksi ja kyllä alkaa näkyyn tuloksii!!!!