Eilen illalla treenattiin tarkkuutta kaikkien koirien kanssa sisällä, kaikki koirat tekivät kaukoja jotka meni todella hienosti. Rokka myös istui hetken ja se upeasti. Uunon ohjelmaan kuului kaukojen lisäksi askeleen seuraamien  joka nätisti ja sit leikittiin metallikaupulan kanssa.

Tänään käväistiin Vaulammilla lenkillä ja tietenkin vähän uimassa et saadaan pojat kesä kuntoon. Rasmus pääsi suorittaan eläinkoe osuuden sillä menin purkaan 1.5 viikkoa vanhan jäljen ja otin Rapan sekä Uunon ihan huvin vuoksi mukaan. No Rapa jäljesti sitten koko jäljen todella tarkasti nenä maassa ja teki erittäin jälki tarkkaa työtä koko matkan. En olisi uskonut et noinkin vanha jälki vielä haisee mutta nyt on todistettu et haisee ainaki Rapan super-nenään!!!! Rapan työskentely ei katkennut vaikka jänis lähti melkein nenän edestä liikkeelle, hetken katseli sen perään ja haisteli mutta sitten jatkui jäljestys!!!!

Käytiin Katin kanssa tekeen jäljet vielä huomisekis Tammelaan niin sit pääsee Rapa haisteleen hieman tuoreempaa jälkeä ja Uunokin sai oman minijäljen!!!!