Tänään sitten tokoiltiin Vaulammilla ja Kape pääsi jälleen aloittaan. Luoksetuloja tehtiin ensin suorana ja sitten ihan liikkeenä. Liike muuten ok, mut ei pysähtyny seisoon kun annoin suullisen käskyn. Uusinnalla annoin sitten käsimerkin ja pysähty hyvin. Mä siis olen varmaan opettanu pysähtyyn käsimerkillä, mutta en yhtään sitä kyllä muistanu!!!Yllättynyt Tehtiin kaikki luoksetulon pätkät vielä erikseen ja perään suora, kaikki oikein hyviä. Tunnarissa piilotettiin ensin kaksi kertaa vaan omaa ja sitten liikkeenä. Piilotettua kapulaa etsin todella hyvin ja palautti reippaasti. Liikkenä haisteli kaikkia kapuloita tarkkaan ja pitkään, nosti varmasti oman ja toi mulle reippaasti!! HYVÄ HYVÄ!!!Hymy Viimeiseksi  ruutua,aluksi kaksi tyhjää joissa molemmissa meni hienosti ihan keskelle ja pysähtyi katsoon mua. Viimeiseksi viel juoksu kupille vauhdikkaasti!!!

Rasmus aloitti myös luoksetuloilla ja seisominen myös ihan hukassa... No sitä sit hiottiin puunkiertämisen kanssa ja sitten sujui liikkeessäkin. Rasmuksen luoksetuloissa vauhtia oli vaikka kuinka ja maahanmenot oli todella hienoja!!! Pari suoraa loppuun, että vauhti pysyy hyvänä!!!! Tunnari tehtiin ihan huvin vuoksi kun kerran kapulat oli esillä, no se tunnari oli jälleen ihan super hyvä! Ruudun keskipaikka harjoitus jatkui jälleen. Tarjosi hienosti muutaman kerran keskikohtaa, muutaman kerran tarjoili merkkiä mutta lähti sitten itse hakeen kohtaa missä palkan saa!!! Toistoista huolimatta vauhti pysyi todella hyvänä. Loppuun taas yksi ruutu kupille juoksuna, piti vähän vaihtaa ruudun paikkaa mutta sitten laiskuus yllätti....Nauru Tehtiin loppuun vielä ohjatun vasenta puolta. Kaikki noudot oli todella reippaita ja teki erittäin hyvän kaaren kapulalle, siis kosketusalusta treenistä on ollu todella paljon hyötyä tohon kääntymiseen. Tehtiin 5 toistoa ja vikalla kerralla kapula oli jo 10m koiran takana, kun aloitettiin ihan metristä. Ohjattuun oli tullu paljon vauhtia lisää siitä kun ollaan sitä viimeksi treenattu, ilme oli nyt hyvä!!!

Äidin Viljo myös vähän treenaili mun kanssa, kapulan pitoa ei olla varmaan ikinä ennen tehty mutta onnistui todella hyvin. Seuraaminen on ihan Viljon lemppari kun saa siit aina niin paljon nameja!!! Viljon kanssa harjoiteltiin myös näyttely juoksemista, kun Viljolle tuo juokseminen on jostain hassusta syystä niin kovin vaikeaa. Tuo juoksemis ongelma johtuu varmaan siitä et "laukkas" aina mun koirien perässä kun oli pieni niin on unohtanut vallan että vois juostakkin. Tänään juoksutreeni sujui hyvin ja vauhti alkaa kasvaan todella paljon. En sitten saanu tarpeeksi juoksemisesta, vaan Rapalle valjaat päälle ja juokseen sen kanssa vielä. Kyllä se juokseminen on vaan niin kevyttä kun Rapa juoksee ihan liina kireellä ja kiskoo mua eteenpäin. Ens viikol juokseen Tanjan kanssa, kun kerran tuo flunssa alkaa jo paraneen ja jaksaa vähän juosta. Illalla lenkkeiltiin vielä Tiian ja Jaanan kanssa Elonkierrossa, valitettavasti eläimet ei ole tullut vielä. Kiitoksia jälleen hyvästä seurasta!!!